Amfipoli News: Από ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ διοικητής νοσοκομείου με βίλα! Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλει το στενό φίλο του Πολάκη

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Από ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ διοικητής νοσοκομείου με βίλα! Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλει το στενό φίλο του Πολάκη


Σύμφωνα με καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η ΑΕΜΥ ΑΕ ενοικίασε και εξόπλισε «έπαυλη-βίλα» με χρήματα του ελληνικού δημοσίου το 2016, στην οποία διαμένει σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, στενός συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Ο κ. Πανοτόπουλος, γνωστός και ως «ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ», που μέχρι και πριν τον διορισμό του στην διοίκηση του νοσοκομείου της Σαντορίνης, ήταν δεξί χέρι του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ φέρεται να διαμένει σε πολυτελή κατοικία, που ενοικιάστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως από την ΑΕΜΥ ΑΕ με χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων.

Επιπλέον, στον κ. Πανοτόπουλο έχει παραχωρηθεί για την μετακίνησή του στο νησί και αυτοκίνητο με μακροχρόνια μίσθωση.

«Την ώρα που το Υπουργείο Υγείας δεν διαθέτει λίγα ευρώ στα Νοσοκομεία της χώρας για να επισκευάσουν αξονικούς, ακτινοθεραπευτικά μηχανήματα, αναστέλλονται χειρουργικές επεμβάσεις λόγω έλλειψης υλικών, δεν διαθέτουν χημειοθεραπευτικά φάρμακα, είναι πρόκληση να διατίθενται χρήματα από τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας για την εξασφάλιση πριγκηπικών ανέσεων στα στελέχη της ΑΕΜΥ Α.Ε., στην Σαντορίνη. Εάν δεν είναι σκάνδαλο, είναι σίγουρα πρόκληση», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

«Είναι πρόκληση την ώρα που τα Νοσοκομεία δεν έχουν γάζες και 50 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σαντορίνης διαμένουν στο κοινόβιο του Κέντρου Υγείας λόγω ακριβών ενοικίων, ο κος Πανοτόπουλος να διαμένει σε οικία που πληρώνει ο πολύπαθος προϋπολογισμός του Υπουργείου Υγείας», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ και δίνει φωτογραφία από τον χώρο όπου διαμένουν οι εργαζόμενοι.

Και η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ καταλήγει: «Μαγαζί γωνία είναι η ΑΕΜΥ Α.Ε. και το Νοσοκομείο Σαντορίνης για την εξυπηρέτηση της παρέας!».

Ας σημειωθεί ότι από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ αναβαθμίστηκε στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης ο έμπιστος συνεργάτης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, Χαράλαμπος Πανοτόπουλος, μηχανικός μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με μισθό 3.897 ευρώ τον μήνα ή 46.000 ευρώ τον χρόνο.
crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου