Amfipoli News: Αποκάλυψη – Γιατί ο Ερντογάν έδωσε «άφεση» 15αύγουστο - Τι λέει ο κοινωνιολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος με ειδικότητα στην οθωμανική ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη – Γιατί ο Ερντογάν έδωσε «άφεση» 15αύγουστο - Τι λέει ο κοινωνιολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος με ειδικότητα στην οθωμανική ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)


Η επιλογή του 15Αύγουστου για την απελευθέρωση δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία. Οι σουλτάνοι επέλεγαν το πότε θα δώσουν «άφεση». Το ίδιο και ο Ερντογάν.
Μετά την νίκη του Ερντογάν στις πρόσφατες εκλογές, φάνηκε ότι κάτι «ψήνεται» και πολύ σύντομα οι δύο Έλληνες σταρτιωτικοί εμπρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Την αισιοδοξία του είχε εκφράσει μιλώντας στο armyvoice.gr ο Δρ. Δημήτρης Σταθακόπουλος, κοινωνιολόγος με εισικότητα στην οθωμανική αυτοκρατορία.
Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει υποστήριξε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει στον Ερντογάν να αισθανθεί ασφαλής και να μπορέσει να ασκήσει το δικαίωμα που ασκούσαν οι σουλτάνοι στο παρελθόν, το «ΑΦ» ή αλλιώς άφεση αμαρτιών.
Το δικαίωμα αυτό το έχουν σήμερα και οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας, αλλά στην περίπτωση του Ερντογάν αυτό αποκτά μια άλλη έννοια.
Δείτε το βίντεο:


Πηγή: armyvoice.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου