Amfipoli News: Καταπέλτης ο Κρίς Σπύρου: «Μαϊμού η Μακεδονία του Ζάεφ, θα την τσακίσουμε»

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Καταπέλτης ο Κρίς Σπύρου: «Μαϊμού η Μακεδονία του Ζάεφ, θα την τσακίσουμε»



Θα τσακίσουμε το «μαϊμού» κράτος του Ζόραν Ζάεφ για μια ακόμη φορά εμείς οι  Ελληνοαμερικανοί, δήλωσε ξεκάθαρα ο διακεκριμένος ομογενής και πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρίς Σπύρου μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και την ραδιοφωνική του εκπομπή «Εν Αθήναις», στα Παραπολιτικά fm 90,1.
«Εμείς οι Έλληνες ομογενείς εάν και όταν ο Μάθιου Νίμιτς, φέρει πρόταση στα Ηνωμένα Έθνη, για αναγνώριση της μαϊμού ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» θα την τσακίσουμε όπως κάναμε και στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει Μακεδονία εκτός ελληνικού εδάφους.
Υπογράμμισε δε ότι σε όποια συμφωνία έχουν κάνει τα Σκόπια με τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρονται ως «ανεξάρτητο κράτος χωρίς όνομα». «Αυτοί κρατάνε μαϊμού κι εσείς νομίζετε ότι έχουν ελέφαντα» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους κυβερνώντες της χώρας μας.
Ταυτόχρονα ο πρώην Γερουσιαστής και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημοκρατικών του Νιού Χάμσαιρ υπογράμμισε ότι μιλάμε για ένα μαϊμού κράτος το οποίο ουδέποτε αναγνωρίστηκε ούτε καν ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, FYROM, παρά τα όσα είπαν στο παρελθόν ο Γκλιγκόροφ αλλά και οι ελληνικές κυβερνήσεις.
Αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι «ο Ζαεφ γνωρίζει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία να δώσει κρατική οντότητα σε αυτό το κράτος και εθνότητα σε αυτούς που δεν ήταν ποτέ Μακεδόνες».
Ερωτηθείς για την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας ήταν ξεκάθαρος: «Ούτε να κοιτάξει προς την Ελλάδα ο Ερντογάν δεν μπορεί γιατί το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο λέγεται Κρήτη και να για να φτάσει εκεί η Άγκυρα, θα πρέπει πρώτα να περάσει πρώτα από το Τελ Αβίβ και μετά από την Ουάσιγκτον»
Αυτό δήλωσε όπως είπε και στον Υπουργό Άμυνας κ. Π. Καμμένο αλλά και στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ με τους οποίους είχε συνάντηση και υπογράμμισε ότι η συμμαχία Ελλάδας, ΗΠΑ αλλά και Ισραήλ είναι ισχυρή.
Τέλος αναφέρθηκε και στις δραστηριότητες του Τζόρτζ Σόρος στα Βαλκάνια υπογραμμίζοντας ότι: «Ο Τζόρτζ Σόρος είναι ένας οικονομικός γύπας παγκόσμιας εμβέλειας, ο οποίος προσπαθεί σε αδύνατες κυβερνήσεις να πουλήσει το χρήμα του για να κάνει κέρδη.»
Ακούστε το ηχητικό:

Πηγη: pronews.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου