Amfipoli News: Μηνύσεις για τις προσαγωγές Ελλήνων στην ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη! Τάτσιος και Μαρούπα έκαναν την αρχή...

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Μηνύσεις για τις προσαγωγές Ελλήνων στην ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη! Τάτσιος και Μαρούπα έκαναν την αρχή...


Οι ενάγοντες καταγγέλλουν ότι  προσήχθησαν και κρατήθηκαν παράνομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έως το τέλος της εκδήλωσης

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για απαγόρευση ελεύθερης πρόσβασης και εισόδου, στην πρόσφατη πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον της Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή των πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) Γεώργιος Τάτσιος και η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, που -όπως καταγγέλλουν- προσήχθησαν και κρατήθηκαν παράνομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έως το τέλος της εκδήλωσης.

Στη μηνυτήρια αναφορά, οι κ.κ. Τάτσιος και Μαρούπα, παρουσιάζουν με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και την αντιμετώπιση που είχαν -όπως και δεκάδες άλλοι πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού- από αστυνομικούς παρουσία των προϊσταμένων τους.

«Δεν φτάνει που μας απαγόρευσαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας σε ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιους χώρους και δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά μας ταλαιπώρησαν και σέρνοντάς μας στην αστυνομική διεύθυνση σαν κρατούμενους, αναγκαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, διότι ήμασταν γνωστών και εξακριβωμένων στο Αλεξάνδρειο στοιχείων και δεν είχαμε υποπέσει σε κανένα αδίκημα» υποστηρίζουν οι κ.κ. Τάτσιος και Μαρούπα αναφορικά με τις προσαγωγές.


protothema.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου