Amfipoli News: Παραιτήθηκε διευθυντής του «Αγία Όλγα» καταγγέλλοντας «τέρατα» – Διαβάστε γιατί σαρώνει ο κορωνοϊός

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Παραιτήθηκε διευθυντής του «Αγία Όλγα» καταγγέλλοντας «τέρατα» – Διαβάστε γιατί σαρώνει ο κορωνοϊός

 


Για «εγκληματικές ευθύνες» της κυβέρνησης κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναδημοσιεύει την επιστολή παραίτησης του διευθυντή του παθολογικού τομέα του «Αγία Όλγα» ο οποίος καταγγέλλει «τέρατα».

Όπως ότι στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας «Αγία Όλγα» ο έκτος όροφος είναι γεμάτος με περιστατικά Covid μαζί με κοινά περιστατικά.

Και ύστερα αναρωτιούνται γιατί διαδίδεται αστραπιαία η βρετανική μετάλλαξη. Ύστερα μας επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας στις 19.00.

Ο κ. Ηλιόπουλος έγραψε:

«”Ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά”.

»Αυτή είναι η περιγραφή της πραγματικότητας στο “Αγία Όλγα” από τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής.

»Οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης μας έφεραν εδώ.

»Άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα και στήριξη των ανθρώπων του ΕΣΥ.

»Να δώσουμε όλοι και όλες μαζί τη μάχη για να νικήσει η ζωή!».

Ο κ. Ηλιόπουλος δημοσιεύει την επιστολή παραίτησης διευθυντή του «Αγία Όλγα», στην οποία αναφέρεται πως οι γιατροί βρίσκονται «στα όρια της παραφροσύνης» και ότι γραφεία βουλευτών παρενοχλούν τους γιατρούς επειδή δεν εξέτασαν με προτεραιότητα τα ρουσφέτια τους.

Στην ίδια επιστολή καταγγέλλει αποτυχία των κυβερνητικών σχεδιασμών επειδή αγνοούν τις πραγματικές συνθήκες, καταγγέλλει συνύπαρξη περιστατικών Covid με κοινά περιστατικά και ότι δεν έλαβε καμία βοήθεια σε προσωπικό.

Δηλώνοντας «θλίψη» και «ντροπή» παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα, διατηρώντας τη θέση του διευθυντή στην Α΄ Παθολογική «για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργία της».

Ο κ. Κικίλιας προφανώς δεν βρίσκει κανένα λόγο να παραιτηθεί. Όλα τα κάνει τέλεια, άριστος και άξιος, μεγάλος πολιτικός άνδρας, τεράστιος, γίγαντας, πάνω από όλα ευφυής και αποτελεσματικός.

.tribune.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου