Amfipoli News: Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 44χρονη που παρουσίασε θρόμβωση

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Κρήτη: Εσπευσμένα στο χειρουργείο η 44χρονη που παρουσίασε θρόμβωση



Οι γιατροί έκριναν άμεση τη μεταφορά της στη χειρουργική κλινική.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 44χρονης γυναίκας που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, καθώς εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, υπήρξε αλλαγή στην ακτινολογική της εικόνα, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη η άμεση μεταφορά της στη χειρουργική κλινική.

Υπενθυμίζουμε ότι η 44χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, καθώς είχε παρουσιάσει θρόμβωση στο κεφάλι μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Η κατάσταση της υγείας της θεωρήθηκε κρίσιμη και διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ.

Επιπλέον, χθες η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ εξέδωσε προσωρινό πόρισμα σχετικά με τη σύνδεση του εμβολίου της AstraZeneca και τα περιστατικά θρομβώσεων που παρουσίασαν η 44χρονη, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, και ενός 35χρονου.

Ιδιαίτερα, ο 35χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα εμφάνισε θρόμβωση στο αριστερό του πόδι 11 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το συγκεκριμένο σκεύασμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, με τους γιατρούς να δίνουν σωστή μάχη για να σώσουν το πόδι του από τον ακρωτηριασμό.

Μάλιστα, ο 35χρονος εμφάνισε και δεύτερη θρόμβωση και υποβλήθηκε ξανά σε χειρουργείο.

Ο 35χρονος πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημίωση για την περιπέτεια που πέρασε.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου