Amfipoli News: Υπάρχει εμπλοκή προσώπου υπεράνω πάσης υποψίας; Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Υπάρχει εμπλοκή προσώπου υπεράνω πάσης υποψίας; Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ

 


Λίγες ώρες πριν την κηδεία της άτυχης Κάρολαϊν, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των τριών αδίστακτων κακοποιών μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, η ΕΛΑΣ έχει ρίξει όλες της τις δυνάμεις στο να βρει τους ενόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως την εντολή για την αιματηρή ληστεία στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ίσως να την έδωσε ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Και αυτός αναζητείται από την αστυνομία, μαζί με τους τρεις δολοφόνους, με τους αστυνομικούς να ακολουθούν τη διαδρομή του χρήματος. Από την ώρα δηλαδή που το ζευγάρι έκανε την ανάληψη από την τράπεζα για την αγορά του οικοπέδου.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται πιθανόν για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, το οποίο είχε άριστη πληροφόρηση για τα χρήματα και ήταν αυτός που έδωσε την κρίσιμη πληροφορία στη συμμορία των ληστών. Ο «εργολάβος» όπως ονομάζεται στην αργκό του οργανωμένου εγκλήματος, αυτός που έδωσε την «εργολαβία» δηλαδή τη μεγάλη δουλειά με αντίτιμο ένα μεγάλο ποσοστό από τη λεία της ληστείας.

Γιατί «βλέπουν» πιθανή εμπλοκή κι άλλου προσώπου;

Δύο πράγματα συνηγορούν σε αυτή την εκτίμηση της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star:

Πρώτον η στοχευμένη εισβολή στη μονοκατοικία.

Δεύτερον η επιμονή των ληστών και για άλλα χρήματα.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι αρκετά περίεργο, ληστές που υποτίθεται ότι μπαίνουν τυχαία σε ένα σπίτι, παρόλο που βρίσκουν 15.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, να παραμένουν επί ώρα μέσα, να συνεχίζουν να βασανίζουν το ζευγάρι, να βάζουν ακόμη και το όπλο στον κεφαλάκι του μωρού, επιμένοντας να τους αποκαλύψουν πού ήταν και τα άλλα χρήματα.

Αυτό τους κάνει να πιθανολογούν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά ότι το ζευγάρι είχε βγάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, κάπου 100.000, για την αγοραπωλησία οικοπέδου. Δε γνώριζαν όμως ότι τα χρήματα είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί…

Πηγή: Star.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου