Amfipoli News: Γλυκά Νερά: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στην δολοφονία της Καρολάιν

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Γλυκά Νερά: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στην δολοφονία της Καρολάιν



  Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ένα βήμα πριν περάσουν χειροπέδες σε άνθρωπο από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου βρίσκονται οι Αρχές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ένα πρόσωπο για το οποίο υπάρχουν στοιχεία ότι εμπλέκεται στη στυγερή δολοφονία της 20χρονης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο άτομο, φέρεται να έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της Καρολάιν και δεν εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονίας της 20χρονης μητέρας αλλά στα όσα ακολούθησαν μετά, όταν ο 33χρονος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, ο οποίος τον βοήθησε μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, στις αρχές Αυγούστου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στην σύμβουλο ψυχικής υγείας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, έχοντας στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για συνεργό του 32χρονου πιλότου στο φρικτό έγκλημα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχτεί τρία απειλητικά μηνύματα από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας, την απειλούσε. «…Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει».

Σημειώνεται ότι, ότι η χρονική στιγμή που δέχθηκε τα απειλητικά τηλεφωνήματα η κα. Μυλωνοπούλου, ήταν όταν είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση, για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη σύζυγο του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου