Amfipoli News: Πέθανε ξαφνικά ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 στη Καλαμάτα, Νίκος Γραμματικόπουλος

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Πέθανε ξαφνικά ο διευθυντής της κλινικής Covid-19 στη Καλαμάτα, Νίκος Γραμματικόπουλος



  Σοκ προκάλεσε στην Καλαμάτα πως ο Νίκος Γραματικόπουλος εντοπίστηκε νεκρός ενώ είχε πάει για κυνήγι!

Σε ηλικία μόλις 54 ετών βρέθηκε νεκρός ο διευθυντής της κλινικής Covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, πνευμονολόγος Νίκος Γραμματικόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις Αρχές, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος του επιστήμονα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Γραμματικόπουλος είχε βγει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας το απόγευμα της Τρίτης (12/10).

Ο γιατρός άργησε να επιστρέψει με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ανησυχήσει κι έτσι κάλεσε την Αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του. Αρχικά εντοπίστηκε το όχημα του 54χρονου άνδρα και εν συνεχεία ο ίδιος που ήταν νεκρός.

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο η ακριβή αιτία θανάτου του θα δοθεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί.

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν πνευμονολόγος-εντατικολόγος και είχε καθοριστική συμβολή ώστε να στηθεί και να λειτουργήσει σωστή η κλινική για τον κορονοϊό, περιθάλποντας πάμπολους ασθενείς.

sportime.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου