Amfipoli News: Ινδοκάρυδα!

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ινδοκάρυδα!



Υλικά:

3 κούπες του nescafe ινδοκάρυδο τριμμένο

1 κούπα ζάχαρη

3 αυγά

2 κουταλιές της σούπας αλεύρι

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Μία κουταλιά της σούπας γλυκόζη

Σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά χτυπώ λίγο τα αυγά τα βάζω μέσα τη ζάχαρη. 

Το βούτυρο και τη γλυκόζη αφήνω ώσπου να λιώσουν όλα αυτά τραβάω από τη φωτιά σε ένα μπολ ανακατεύω το ινδοκάρυδο. 

Με το αλεύρι πολύ καλά και ενσωματώνω τα σταθερά υλικά στο κατσαρολάκι ανακατεύοντας πολύ καλά στρώνω στο ταψί λαδόκολλα δίνω σχήμα και στην κόρυφη βάζω από ένα κερασάκι. 

Ψήνω στους 175 βαθμούς για κανένα δεκάλεπτο δεν μπορώ να πω ακρίβεια γιατί διαφέρουν οι φούρνοι

Χρυσανθη Κοσμουλη - ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου