Amfipoli News: Τρομερή αποκάλυψη Γιαννάκου για τη θνητότητα στα νοσοκομεία!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Τρομερή αποκάλυψη Γιαννάκου για τη θνητότητα στα νοσοκομεία!

 


Να πάρει άμεσα θέση το υπουργείο υγείας!

Τρομερές αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος». Ο κ. Γιαννάκος αποκάλυψε ότι 8 στους 10 ασθενείς εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας, χάνουν τη ζωή τους στα ελληνικά νοσοκομεία!

Έκανε λόγο για επιλογή ασθενών όχι μόνο για τις εισόδους στην ΜΕΘ, αλλά ακόμα και για χρήση οξυγόνου, καθώς πλέον υπάρχει τρομερό πρόβλημα στα νοσοκομεία. Κατήγγειλε ευθέως ότι υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς ούτε ένα κρεβάτι ΜΕΘ!

Εδώ έχουμε να κάνουμε με συγκλονιστικές αποκαλύψεις από έναν άνθρωπο της πρώτης γραμμής, ο οποίος φυσικά είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δίνει όμως και ένα στοιχείο το οποίο διαψεύδει τις κυβερνητικές θέσεις, όπως αυτή παλαιότερα του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη που μίλησε για την θνητότητα στις ΜΕΘ που έφτανε το 50%, Καθώς σύμφωνα με τον Γιαννάκο, η θνητότητα στους ασθενείς εκτός ΜΕΘ είναι πραγματικά εφιαλτική.

Το Υπουργείο Υγείας οφείλει άμεσα να πάρει θέση απέναντι στα όσα ακούστηκαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Γιαννάκος δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση του Βόλου όπου πλέον 17 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους μέσα σε λίγες εβδομάδες.

newsbreak.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου