Amfipoli News: Σάββας Καλεντερίδης: Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Σάββας Καλεντερίδης: Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!



  Σάββας Καλεντερίδης:  Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Το ελληνικό χωριό στον Ανατολικό Πόντο και η τεράστια καταστροφή της Τουρκίας

O Σάββας Καλεντερίδης σε συνέντευξή του στον Κώστα Μαρδά στο SBC τόνισε: Η Ελλάδα παρόλα τα προβλήματα της, είναι κράτος και αν ο Ερντογάν αποτολμήσει μια επιχείρηση σε βάρος μας, χωρίς την υποστήριξη μιας μεγάλης δύναμης, η Τουρκία θα υποστεί μια τεράστια καταστροφή που τα σύνορα της δε θα είναι αυτά που ξέρουμε στο χάρτη.

Mιλώντας για την καταγωγή του Τούρκου προέδρου, ο γεωπολιτικός αναλυτής επιβεβαίωσε τα σενάρια που μιλούν για την Ελληνική καταγωγή του Ερντογάν:

Ήταν ένα παραπαίδι του Ερμπακάν. Η καταγωγή του είναι από ένα ελληνικό χωριό και αυτό δεν είναι μύθος. Είναι από την Ποταμιά του νομού Ριζέου, βορειοανατολικά της Τραπεζούντας. Η περιοχή έχει 17 οικισμούς, και όλοι έχουν ελληνικά ονόματα. Όταν εξισλαμίστηκε η περιοχή τον 17ο – 18ο αιώνα ποτέ δεν εγκαταστάθηκε μια οικογένεια ξένη, είναι όλοι Έλληνες.

Ο Ερντογάν το έχει ομολογήσει: Ρώτησα τον πατέρα μου, είπε, και μου είπε είμαστε μουσουλμάνοι, αυτό έχει σημασία. Άρα ο Ερντογάν είναι ελληνικής καταγωγής τουλάχιστον από την πλευρά του πατέρα του, το γνωρίζει αλλά δεν έχει καμία σημασία γι΄αυτόν. Σημασία έχει η θρησκευτική ταυτότητα που υποκαθιστά την εθνική ταυτότητα.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, σε παλαιότερη εμφάνιση στο SBC και τον Κώστα Μαρδά.


Σάββας Καλεντερίδης

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου