Amfipoli News: Κατέβηκαν στην μεγάλη υπόγεια πυραμίδα της Αλάσκα που έβγαζε μεγάλη ποσότητα ενέργειας

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Κατέβηκαν στην μεγάλη υπόγεια πυραμίδα της Αλάσκα που έβγαζε μεγάλη ποσότητα ενέργειας

 

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει πυραμίδα κάτω από την Αλάσκα; Φαίνεται πως, όχι μόνο υπάρχει, αλλά κρύβει και ένα μεγάλο μυστικό. Σύμφωνα με την βρετανική dailystar.co.uk, τον Μάιο του 1992, φέρεται να έγινε μια πυρηνική υπόγεια έκρηξη ενός μεγατόνου στην Κίνα, η οποία καταγράφηκε από τους σεισμογράφους της αμερικανικής κυβέρνησης και τα ευρήματά της αποκάλυψαν απροσδόκητες γεωλογικές ανωμαλίες στα βόρεια του Anchorage στην Αλάσκα.

Η δημοσιογράφος Linda Moulton Howe κλήθηκε να εξετάσει τα δεδομένα από τον αξιωματικό υπηρεσίας Douglas Mutchler, της αντικατασκοπίας. Το ντοκιμαντέρ του History Channel “Ancient Aliens” αποκάλυψε πως η Linda ήρθε σε επαφή με έναν πρώην του αμερικανικού ναυτικού, ο οποίος έκανε έναν καταπληκτικό ισχυρισμό. Κάτι για μια μεγάλη υπόγεια πυραμίδα που παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό.

Στο βιβλίο του 1997, Remote Viewers: The Secret History of America’s Psychic Spies, ο συγγραφέας Jim Schnabel περιγράφει λεπτομερώς τη συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στο αμφιλεγόμενο ζήτημα της ψυχικής κατασκοπείας που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970. Στην ενότητα αφιερωμένη στον Pat Price, μαθαίνουμε ότι ο εξαιρετικός ψυχικός κατάσκοπος, σε ένα από τα οράματά του, φέρεται να είπε ότι «…στην Αλάσκα, μέσα στο όρος Hayes, υπάρχει μια από τις μεγαλύτερες μυστικές βάσεις εξωγήινων». Σύμφωνα πάντα με τον Pat Price, οι εξωγήινοι που ζουν μέσα στο όρος έμοιαζαν πολύ με τους ανθρώπους στην εμφάνιση, διέφεραν μόνο στην εσωτερική ανατομία. Φυσικά, οι ισχυρισμοί του Pat Price δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ επίσημα. (Διαβάστε επίσης: StarGate: Η κωδική ονομασία σε Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης όπου κάποιος μπορεί να περιγράψει μια περιοχή χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρίσκεται)

Σε μας μένει μόνο να φανταστούμε πως θα ήταν αν πράγματι υπήρχε αυτή η πυραμίδα, πως θα επιχειρούσαν να φτάσουν ως αυτήν και, ενδεχομένως, να μπουν στο εσωτερικό της. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει ένας ανώνυμος μάρτυρας (ας τον ονομάσουμε John X.) ο οποίος κατάφερε και έφτασε ως αυτήν, ύστερα από μία επιχείρηση ελικοπτέρων που κατέβασαν αυτόν και την ομάδα του περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που τα συστήματα ανίχνευσης λάμβαναν ισχυρές παρεμβολές, οι οποίες ήταν γνωστό στις μυστικές υπηρεσίες πως ευθύνονταν για τη δυσλειτουργία ορισμένων αμερικανικών και σοβιετικών διαστημικών αντικειμένων, όταν πετούσαν από πάνω.

Η Υπόγεια Μαύρη Πυραμίδα

Ο Τζων και οι άντρες του, αφού κατέβηκαν από τα ελικόπτερα, περπάτησαν αρκετή ώρα μέχρι να φτάσουν στο ορισμένο σημείο. Όσο το πλησίαζαν, οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή είχαν επάνω τους έπαυε να λειτουργεί. Οι ασύρματοι έμεναν από μπαταρίες ξαφνικά, ακόμα και η πυξίδα τρελαινόταν. Είχαν, όμως στα χέρια τους χάρτες που τους παραχώρησε η Υπηρεσία, οπότε ήξεραν ακριβώς πως να κινηθούν και που να κατευθυνθούν. Κατά τη διαδρομή, οι μισοί περίπου από την ομάδα του Τζων άρχισαν να νιώθουν ναυτία με τα γνωστά συμπτώματα. Ο ίδιος και όσοι κατάφεραν να συνεχίσουν βρήκαν το μονοπάτι που οδηγούσε σε μια αδιόρατη τρύπα που χωνόταν στο έδαφος, σαν τα σενότε στο Μεξικό. Δηλαδή ένας φυσικός λάκκος ή καταβόθρα, που έχει δημιουργηθεί από την κατάρρευση του εδάφους το οποίο αποτελούσε οροφή υπόγειου σπηλαίου μέσα στο οποίο υπάρχουν υπόγεια νερά, λίμνες.

Δέθηκαν με σχοινιά και κατέβηκαν μέσα στη λίμνη του σπηλαίου. Καθώς είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό, καλύμπησαν υποβρύχια μέχρι που βγήκαν σε μία εσωτερική παραλία γεμάτη μεγάλα βότσαλα, κλεισμένη σε μια τεράστια αίθουσα ενός μεγαλύτερου σπηλαίου. Στο βάθος υπήρχε ένα τεράστιο άνοιγμα που έμπαινε λαμπερό φως το οποίο διέγραφε απο μακριά το περίγραμμα μίας μαύρης πυραμίδας που δέσποζε, ενδεχομένως λόγω της σκιάς που δημιουργούνταν από το φως που έπεφτε πίσω της. Πέρα και πίσω από την μαύρη πυραμίδα υπήρχαν και άλλες που αχνοφαίνονταν.

Ο Τζων σημείωσε στο χάρτη την μέχρι τώρα διαδρομή που είχαν κάνει μέσα στο όρος Χέις και σχεδίασε με ένα τρίγωνο την πυραμίδα που είχε εμπρός του, καθώς και ότι άλλο υπήρχε στο οπτικό του πεδίο από το σημείο που βρισκόταν. Η αλήθεια ήταν ότι είχε αρκετά μεγάλη δυσκολία να καταφέρει όλο αυτό, εξαιτίας κάποιων συνθηκών που του δημιουργούσαν αποπροσανατολισμό και έλλειψη ισορροπίας. Έστρεψε το βλέμμα του – μεγάλος άθλος και αυτό – και κοίταξε τους λίγους άντρες που του είχαν απομείνει για να διαπιστώσει πως υπήρχε μόνο ένας ακόμα όρθιος για να τον ακολουθήσει – κι αυτός με θέματα ιλίγγων και τρομερών πονοκεφάλων. Οι υπόλοιποι είχαν πέσει στα μεγάλα, σαν κι αυτούς, σχεδόν στρογγυλά βότσαλα και έβγαζαν ό,τι είχαν μέσα τους.

Οι δυό τους συνέχισαν και όσο πλησίαζαν στην μαύρη πυραμίδα ένιωθαν σα να βρίσκοταν μέσα σε αμμοθύελλα, χωρίς πραγματικά να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρίσκονταν. Ώρες-ώρες είχαν την αίσθηση ότι βρίσκονταν σε μεγάλο ύψος πάνω από τη Γη, στον ουρανό, ενώ άλλες ότι η βαρύτητα τους καταπλάκωνε σα να βρίσκονταν χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και τους πίεζαν τόνοι νερού.

Παρά τις δυσκολίες, οι δύο γεροί οργανισμοί κατάφεραν και έφτασαν μπροστά στη μεγάλη μαύρη πυραμίδα. Πολύ πρόχειρα ο Τζων υπολόγισε ότι θα πρέπει να ήταν διπλάσια, ίσως και τριπλάσια, από την Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, στην Αίγυπτο. Στα δέκα μέτρα μπροστά τους υπήρχε μία είσοδος, χωρίς πόρτα. Έτρεξαν εκεί – τρόπος του λέγειν. Νόμιζαν ότι πήγαιναν τόσο αργά όσο οι πρώτοι αστροναύτες στη Σελήνη. Σα να προσπαθούσαν να περάσουν μέσα από πηχτό μέλι, όμως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Αφού, τελικά πέρασαν την ανοιχτή πύλη, αν και εξουθενωμένοι σα να έτρεχαν Μαραθώνιο χωρίς σταματημό, χωρίς νερό, όλα και τα 42,195 χιλιομέτρα, ένιωσαν τεράστια ανακούφιση. Έπεσαν στα γόνατα και στο πάτωμα σαν πεθαμένοι από την εξάντληση. Όταν άρχισαν να συνέρχονται διαπίστωσαν πως όλα γύρω τους ήταν ήρεμα, οι ίδιοι δεν υπέφεραν από ναυτίες, ιλίγγους, αποπροσανατολισμό κλπ. Όταν όμως κοιτάχτηκαν μεταξύ τους τρόμαξαν ο ένας με τον άλλο. Η όψη τους ήταν κάτωχρη και έμοιαζαν λες και είχαν γεράσει κατά 20-30 χρόνια. Μέσα τους ένιωθαν σαν ογδοντάρηδες παρά το γεγονός ότι και οι δύο ήταν 35 χρονών.

Ανακάθησαν και με λίγη προσπάθεια κατάφεραν και στάθηκαν όρθιοι στα πόδια τους που έτρεμαν από το βάρος του σώματος που έπρεπε να στηρίξουν. Χωρίς να μιλήσουν καθόλου, ο ένας ένιωθε ότι ήξερε τι έλεγε ο άλλος, σα να διάβαζαν τις μεταξύ τους σκέψεις. Από αυτές, εκείνες που έχουν αξία είναι πως η μαύρη πυραμίδα έβγαζε πολλή ενέργεια. Τεράστια ποσότητα ενέργειας. Έπρεπε, λοιπόν, να ανακαλύψουν το μυστικό της για να το παραδώσουν στην κυβέρνηση. Σε αυτό το σημείο, πριν καν προλάβουν να κάνουν ένα βήμα και να προχωρήσουν στο εσωτερικό της πυραμίδας – λες και κάποιος άλλος μπορούσε να διαβάζει τη δική τους σκέψη – οι δύο άντρες αισθάνθηκαν ότι παθαίνουν καρδιακή προσβολή και έπεσαν στο πάτωμα μονομιάς, σαν τσουβάλια γεμάτα βαριές πέτρες.

Όταν συνήλθαν βρίσκονταν στην επιφάνεια, μακριά από το σενότε, αρκετά μακριά από εκεί που τους άφησαν τα ελικόπτερα. Τριγύρω τους ήταν ολόκληρη η υπόλοιπη ομάδα, άλλοι σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, άλλοι ξεκούραστοι κάπνιζαν ένα τσιγάρο και άλλοι έμοιαζαν πιο ηλικιωμένοι από ότι πραγματικά ήταν. Οι ασύρματοι δούλευαν κανονικά, όπως και όλα τα ηλεκτρονικά όργανα που είχαν μαζί τους, το ίδιο και οι πυξίδες. Όταν ο Τζων ψάχτηκε, δεν βρήκε πουθενά επάνω του τον χάρτη που σημείωνε την διαδρομή, ούτε καν το σημειοματάριό του. Τίποτα που να δείχνει πια διαδρομή ακολούθησαν και που πήγαν. Σε λίγη ώρα ήρθαν τα ελικόπτερα που είχαν καλέσει και τους μάζεψαν όλους.

Η υπόθεση αυτή μπήκε στο αρχείο και καμία επίσημη ή ανεπίσημη αποστολή δεν έγινε ξανά προς τον εντοπισμό της υπόγειας μαύρης πυραμίδας. Οι δύο που πέρασαν έστω και λίγα μέτρα την ανοιχτή είσοδο, πέθαναν υγιείς, αλλά από βαθιά γεράματα μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Όσοι από την ομάδα γέρασαν πρόωρα αλλά δεν μπήκαν στην πυραμίδα, συνταξιοδοτήθηκαν και έζησαν μερικά χρόνια ακόμα, αλλά σαν γέροι, αν και δεν ήταν περισσότερο από 25 χρονών. Οι μόνοι που την γλίτωσαν πολύ φθηνά, με ελάχιστες παρενέργειες στη ζωή τους, σχεδόν ασήμαντες, ήταν όσοι δεν έφτασαν ποτέ στο λάκκο με την υπόγεια λίμνη, στο σενότε. Η υπόγεια μαύρη πυραμίδα δεν ήταν ακόμα γραφτό να αποκαλύψει τα μυστικά της.

Image by Three-shots and cocoparisienne from Pixabay, photoshopped

diadrastika 

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου