Amfipoli News: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται στην Οτάβα

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται στην Οτάβα

 


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ: Αγρότες και μαθητές προστίθενται στους 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού που κατευθύνονται στην Οτάβα να ρίξουν τ’ ανδρείκελο της Παγκόσμιας Αντικανονικότητας ”Πρωθυπουργό” του Καναδά,Trudeau! Το κίνημα διεθνοποιείται κάλεσμα για τις 7 Φλεβάρη στις Βρυξέλλες των Ευρωπαίων φορτηγατζήδων.

Στον Καναδά, 50 000 φορτηγατζήδες και 1.400.000 πολίτες κατευθύνονται στο Κοινοβούλιο της Ottawa κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατευθύνονται στην Οτάβα για να ρίξουν το πιόνι της παγκόσμιας Aντικανονικότητας. Το κομβόι «είναι 70 χιλιόμετρα μήκος», είπε ο εκπρόσωπος των φορτηγατζήδων Μπέντζαμιν Ντίχτερ στην Toronto Sun. Η εφημερίδα γράφει ότι θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη αυτοκινητοπομπή που έχει σχηματιστεί ποτέ, απόδειξη της ευρείας υποστήριξης: «Χιλιάδες Καναδοί παρατάχθηκαν κατά μήκος του δρόμου για να τους χειροκροτήσουν και προσφέρθηκαν να ταΐσουν τους οδηγούς. Οι άνθρωποι στους δρόμους μοίρασαν επίσης τρόφιμα στους οδηγούς. Αναμένονται περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο διαδηλωτές.” Επιπλέον, το Radio-Canada σημειώνει ότι φορτηγατζήδες από όλες τις περιοχές του Ατλαντικού, στα ανατολικά της χώρας, έχουν επίσης πάρει το δρόμο για να συγκλίνουν επίσης στην Οτάβα, «με μέλη ομάδων που αντιτίθενται στους υγειονομικούς περιορισμούς ». Προστίθενται οι αγρότες με κομβόι τρακτέρ..

Οι οδηγοί φορτηγών από όλη τη χώρα αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Οτάβα για μια διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Θα παραμείνουν εκεί και θ΄ αποκλείσουν τη Βουλή μέχρι να παραιτηθεί ο Trudeau κι επιστραφούν όλες οι ελευθερίες και όλα τα δικαιώματα των πολιτών.
Υποστηρίζονται από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που τους επιφυλάσσει ενθουσιώδη υποδοχή στο πέρασμά τους.
Όπως οι εργαζόμενοι στη ναυτιλία, στον αεροπλάνο και στους σιδηροδρόμους, οι Καναδοί φορτηγατζήδες πρέπει να εμβολιαστούν για να μπορούν να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ από τις 15 Ιανουαρίου, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν περίοδο καραντίνας 14 ημερών όταν επιστρέφουν στον Καναδά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πολλές ομάδες που αντιτίθενται στα υγειονομικά μέτρα υποστηρίζουν την κίνηση των φορτηγατζήδων που ταξιδεύουν από τη Βρετανική Κολομβία, σημείωσε ο Le Devoir. Στο Κεμπέκ, ο Steeve Charland, γνωστή φιγούρα του κινήματος κατά των μασκών και πρώην αρχηγός της ομάδας ταυτότητας La Meute, πρότεινε την Κυριακή την οργάνωση του δικού του κομβόι. Στη συνέχεια δρομολογήθηκαν άλλες παρόμοιες δράσεις σε ολόκληρη την επαρχία.

Οι διοργανωτές του κομβόι δημοσίευσαν τη δική τους λίστα με αιτήματα την Πέμπτη. Αυτή περιλαμβάνει την ανάκληση των διαβατηρίων εμβολίου και της εφαρμογής ArriveCan, καθώς και τη λήξη «όλων των υποχρεωτικών εμβολιασμών» κατά του COVID-19. Το δελτίο τύπου ανακοινώνει την κινητοποίηση 50.000 φορτηγών.

«Νομίζω ότι αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να πάρουν τον έλεγχο της Οττάβα. Αποκλείστε όλες τις εισόδους, όλες τις εξόδους», εξήγησε ο Sylvain Allard, ένας φορτηγατζής που μίλησε στον ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος του Κεμπέκ, Éric Duhaime, την Τρίτη.

ένας από τους συμμετέχοντες είπε έχει υποστεί διακρίσεις επειδή αρνήθηκε τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, συνόψισε τις απαιτήσεις των κομβόι ως εξής: «Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε κανέναν, δεν είμαστε ενάντια σε τίποτα. Θέλουμε απλώς την ελευθερία που είχαμε πριν. »

Το κομβόι γίνεται διεθνές

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι τηλεθεατές του δικτύου Fox News άκουσαν τον Καναδό πρώην παίκτη χόκεϋ Theo Fleury την Τετάρτη να ανακοινώνει 1,4 εκατομμύρια διαδηλωτές στην Οτάβα. «Αυτή τη στιγμή στον Καναδά υπάρχει μια από τις μεγαλύτερες επαναστάσεις. [Οι φορτηγατζήδες] θα παραμείνουν έως ότου ο [Justin] Trudeau παραιτηθεί ή μας επιστρέψει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας», είπε στην παρουσιάστρια Laura Ingraham.

«[Αυτό που συμβαίνει στον Καναδά] θα μπορούσε κάλλιστα να εξαπλωθεί σε άλλες χώρες», σύμφωνα με τη Stephanie Carvin, εμπειρογνώμονα ασφαλείας και αναπληρώτρια καθηγήτρια διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Carleton. «Ένα από τα βασικά στοιχεία αυτού του κινήματος κατά των υγειονομικών μέτρων είναι ότι είναι διακρατικό. »

Θα υπάρξει Καπιτώλιο νο 2 στον Καναδά αυτή τη φορά;

Η υπηρεσία ασφαλείας του Κοινοβουλίου της Οτάβα έχει επίσης προειδοποιήσει τους Βουλευτές στην περιοχή της πρωτεύουσας ότι οι διαδηλωτές θα μπορούσαν να πάνε στην κατοικία ή το γραφείο τους.

16.000 φορτηγατζήδες θα μπορούσαν να παραγκωνιστούν λόγω του νέου μέτρου που επιδεινώνει τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η «Κομβόι της Ελευθερίας» κερδίζει δυναμική
Ειδικά όμως από την ανακοίνωση αυτού του μέτρου, η δυσαρέσκεια συνεχίζει να αυξάνεται. Η αστυνομία της Οτάβα προετοιμάζεται για τη διαμαρτυρία αυτό το Σαββατοκύριακο στην καναδική πρωτεύουσα. Αναμένονται χιλιάδες φορτηγατζήδες και οι υποστηρικτές τους που διαδηλώνουν ενάντια στα κυβερνητικά μέτρα υγείας. Από τη Βρετανική Κολομβία μέχρι την Οττάβα, το «Κομβόι της Ελευθερίας» συνεχίζει να κερδίζει δυναμική.

Ήδη οι τοπικές αρχές έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις με κίνδυνο κορεσμού των αυτοκινητοδρόμων.

Ο Trudeau Πρωθυπουργός ανδρείκελο της Παγκόσμιας Αντικανονικότητας και Δημοκρατικής Εκτροπής Τζάστιν Τριντό, βρίσκεται επί του παρόντος σε 5νθήμερη καραντίνα-απομόνωση λόγω κορονοϊού. Οι κακές γλώσσες λένε ότι κρύφτηκε μέχρι να περάσει το κύμα….. των αυτοκινητιστών.

Ο Trudeau επιχείρησε απεγνωσμένα να υποβαθμίσει το θέμα δηλώνοντας ότι ένα «μικρό περιθωριακό» κομβόι φορτηγών που βρίσκεται στο δρόμο προς την Οτάβα «δεν αντιπροσωπεύει τις απόψεις των Καναδών». Όχι μόνο απηχεί τις θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Καναδών αδιάψευστος μάρτυρας τα χιλιάδες βίντεο από την ένθερμη πολυπληθή υποδοχή που απολαμβάνουν καθώς διασχίζουν τη χώρα αλλά εκφράζουν και τη μεγάλη πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού που αντιτάσσεται στην Υγειονομική παγκόσμια χούντα.

Στο μεταξύ απλώνει η εξέγερση.. Ως και τα παιδιά των σχολείων διαδηλώνουν με σύνθημα ”κάτω οι μάσκες”.

Μαθητές σε ένα λύκειο στο Laval του Κεμπέκ του Καναδά πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πλακάτ και συνθήματα ενάντια στις υποχρεωτικές μάσκες φωνάζοντας «αφήστε μας ν’ αναπνεύσουμε».

Image
κάλεσμα για 7 Φλεβάρη στις Βρυξέλλες το ευρωπαϊκό κομβόι των φορτηγατζήδων ζεσταίνει μηχανές

Το κίνημα διεθνοποιείται σε όλον τον κόσμο σχηματίζεται αντίστοιχο κίνημα ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως σε Σουηδία και Φιλανδία σχεδιάζονται αντίστοιχες δράσεις όπως και σε Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο κι αλλού… 12.000 καμιόνια από ΗΠΑ πέρασαν από τα σύνορα για να προστεθούν στο κομβόι!

Τελικά κάτι άρχισε να κινείται και είναι … νταλίκα!!!!!

Τα πρώτα καμιόνια έφθασαν στην Οτάβα. Κλείνει μερικώς η γέφυρα που ενώνει Ontario με Québec από χθες βράδυ 20.00 μμ λόγω της διαδήλωσης των αυτοκινητιστών week-end.

Λίστα χωρών που προστίθενται στο κομβόι διοργανώνοντας αντίστοιχες κινητοποιήσεις….

dimpenews.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου