Amfipoli News: Γερμανίδα έπνιξε τα 5 παιδιά της για να εκδικηθεί τον πρώην της και πήγε στο δικαστήριο βαμμένη και χαρούμενη

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Γερμανίδα έπνιξε τα 5 παιδιά της για να εκδικηθεί τον πρώην της και πήγε στο δικαστήριο βαμμένη και χαρούμενη

 


Μία γυναίκα από τη Γερμανία έπνιξε τα παιδιά της για να εκδικηθεί τον πρώην της. Πήγε στο δικαστήριο βαμμένη και χαρούμενη.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Βαμμένη και χωρίς ένα δάκρυ εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Βούπερταλ στη Γερμανία η μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα πέντε από τα έξι παιδιά της ρίχνοντάς τους ναρκωτική ουσία στο πρωινό και πνίγοντάς τα με μία πετσέτα έπειτα από καβγά που είχε με τον πρώην άνδρα της.

Γερμανίδα έπνιξε τα 5 παιδιά της.

Η ανάγνωση του κατηγορητηρίου για την 28χρονη Κριστιάν Κ., η οποία δεν μίλησε και δεν αναμένεται να καταθέσει, ήταν ανατριχιαστική. Η γυναίκα φέρεται ότι έδωσε στα παιδιά ηλικίας από ενός έως οκτώ ετών ένα κοκτέιλ τριών ναρκωτικών για «να τα φέρει σε μια κατάσταση ημινάρκωσης» ώστε να είναι πιο υπάκουα, και στη συνέχεια τα πήγαινε στο μπάνιο ένα ένα και τα έπνιγε με μια πετσέτα ή βουτώντας τα στην μπανιέρα. Κίνητρό της φέρεται ότι ήταν η εκδίκηση στον πρώην της επειδή είχε μάθει ότι βρήκε άλλη γυναίκα. Η Κριστιάν, μητέρα έξι παιδιών, που είναι αντιμέτωπη με ισόβια αν καταδικαστεί, επιμένει ότι τα παιδιά δολοφονήθηκαν από μασκοφόρο εισβολέα.

Γερμανίδα έπνιξε τα 5 παιδιά της.

Πώς σώθηκε το 6ο παιδί

Τα πτώματα των παιδιών της, των τριών κοριτσιών ενός, δύο και τριών ετών και των δύο αγοριών της, έξι και οκτώ ετών, βρέθηκαν στο διαμέρισμά της στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία στις 3 Σεπτεμβρίου. Τα είχε τοποθετήσει στα κρεβάτια τους, όλα τυλιγμένα με πετσέτες. Στη συνέχεια η ίδια επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας μπροστά σε τρένο στον σταθμό του Ντίσελντορφ, αλλά διασώθηκε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Το έκτο παιδί της, ο 11χρονος Μαρσέλ, σώθηκε γιατί ήταν στο σχολείο.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:


enimerotiko.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου