Amfipoli News: Ο καλύτερος τρόπος για να «ξεγελάσεις» τους κλέφτες!

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ο καλύτερος τρόπος για να «ξεγελάσεις» τους κλέφτες!

 


Ορισμένες φορές το να έχεις πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι σε βάζει σε σκέψεις και δεν είναι πολύ βολικό. Κι αυτό γιατί πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπάρχει ο παράγοντας… κλέφτης! Πού να κρύψεις πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι; Είτε είναι χρήματα, είτε πιστωτικές, είτε κοσμήματα, λύσεις υπάρχουν.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να είμαστε 100% ασφαλείς ακόμη και στο σπίτι μας και όταν φεύγουν για διακοπές, τότε μια ανησυχία την έχουμε… και προσπαθούμε τουλάχιστον να κρύψουμε, να «ασφαλίσουμε» τα πιο πολύτιμα αντικείμενά μας.

Πού, όμως, μπορείς να τα φυλάξεις αν κάτι συμβεί; Πού να τα βάλεις ώστε να μην τα βρει κανένας κλέφτης, σε μια τέτοια περίπτωση; Φυσικά, δεν μπορείς να τα κουβαλάς πάντα μαζί σου και η κρυψώνα κάτω από το στρώμα, το μαξιλάρι, δεν λειτουργεί πλέον.

Πού να κρύψεις πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Υπάρχουν πιστωτικές που θέλεις να κρύψεις, μετρητά που έχεις στο σπίτι και συγκεκριμένο λόγο αλλά και κοσμήματα αξίας που μπορεί να μη φοράς καθημερινά.

Πού να τα κρύψεις και να βεβαιωθείς ότι θα είναι ασφαλή; Θα εκπλαγείς με τις παρακάτω ιδέες και τα μυστικά σημεία που μόνο εσύ θα γνωρίζεις!

Κάκτος

Πού να κρύψεις πολύτιμα αντικείμενα

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να κρύψεις τις πιστωτικές σου ή τα κλειδιά σου ή ό,τι άλλο θέλεις στη γλάστρα με το κακτάκι.

Ποιος θα τα βάλει με έναν κάκτο και ποιος θα σκεφτεί ότι κάτι πολύτιμο κρύβει;;

Βάζο με μαρμελάδα

Πού να κρύψεις πολύτιμα αντικείμενα

Μπορείς να βάλεις ένα πολύτιμο αξεσουάρ σε μια μικρή πλαστική σακούλα και στη συνέχεια να την τοποθετήσεις σε ένα βάζο με μαρμελάδα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν θα το βρει, ποτέ κανείς!

Σαμπουάν ή conditioner

Πού να κρύψεις πολύτιμα αντικείμενα

Μπορείς να κρύψεις τα πολύτιμα αξεσουάρ σου σε μπουκαλάκια από μαλακτικό η σαμπουάν. Εντάξει, μπορεί να δυσκολευτείς λιγάκι όταν θα θέλεις να τα βγάλεις, αλλά γνωρίζεις τουλάχιστον ότι είσαι ασφαλής.

Εργαλειοθήκη

Πού να κρύψεις πολύτιμα αντικείμενα

Μπορείς να βάλεις τις πιστωτικές ή μερικά χρήματα, στο κουτί με τα εργαλεία που έχετε στο σπίτι. Δύσκολα κάποιος θα τα βρει!

Κάδος σκουπιδιών

κάδος σκουπιδιών

Μα θα βάλω τα χρήματά μου στα σκουπίδια;;; Ναι, θα τα βάλεις αν δεν θέλεις κανείς να τα βρει τις ημέρες που θα λείπεις. Βάλε τα χρήματα στον πάτο του κάδου κι από πάνω βάλε κανονικά την σακούλα σκουπιδιών. Κανείς δεν θα το σκεφτεί!

Βούρτσα

βούρτσα

Μα πώς μπορείς να κρύψεις κάτι μέσα στη βούρτσα θα μου πεις; Η βούρτσα που ισιώνεις τα μαλλιά σου μπορεί και να σε σώσει. Εντάξει, ίσως δεν χωράει πολλά πράγματα, αλλά θα κάνει τη δουλειά της.

Tip: Είναι σημαντικό να θυμάσαι που έχεις κρύψει τα αντικείμενά σου, ώστε να μπορείς μετά να τα βρεις και όχι να «σπας» το κεφάλι σου!

Πηγή: https://ipop.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου