Amfipoli News: Μελίνα Τραύλου: Η εφοπλίστρια που θέλουν να παραγκωνίσουν Γκριμάλντι και Wilhelmsen

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Μελίνα Τραύλου: Η εφοπλίστρια που θέλουν να παραγκωνίσουν Γκριμάλντι και Wilhelmsen




H εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού βρίσκεται ανάμεσα σε δυο κολοσσούς και προσπαθεί να βρει μια άκρη. 

Η γυναίκα, που μόνη της «πιλοτάρει» πια τη ναυτιλιακή Neptune Lines, την οποία γιγάντωσε στον κλάδο των μεταφορών  «ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ» ο πατέρας της Νίκος, καλείται να βρει μια θέση ανάμεσα στον όμιλο Γκριμάλντι και στους Σκανδιναβούς της Wallenius Wilhelmsen.

Οι δύο ξένοι τα έχουν ήδη βρει με τους Κινέζους του Πειραιά και απειλούν να παραγκωνίσουν την όμορφη και ώριμη πια Μελίνα από τους προβλήτες μεταστάθμευσης αυτοκινήτων. Διότι οι business των τριών αυτών ομίλων είναι η μεταφορά καινούργιων αυτοκινήτων από τις χώρες παραγωγής τους στις αγορές όπου πωλούνται, και μεγάλο μέρος αυτών περνούσε και περνά από τον Πειραιά και το λεγόμενο «car terminal», που αναπτύσσουν εκ νέου οι Κινέζοι της Cosco.

«Πάνε πια οι ανέμελες παρέες με συνοδούς, όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Μιχάλης Χανδρής» λένε κάποιοι χαιρέκακα για τη Μελίνα, στενή φίλη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ομως, δεν υπολογίζουν καλά... Η Μελίνα έχει αποδείξει και με το έργο της στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών την ικανότητά της να κάνει πολλά πράγματα με επιτυχία ταυτόχρονα..

Η πλοιοκτήτρια ενός πολύ σημαντικού στόλου εμπορικών πλοίων γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα, αλλά έλκει την καταγωγή της από την Κεφαλλονιά. Είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines Group of Companies και, εκτός από την Ενωση Εφοπλιστών, συμμετέχει σε πολλά από τα θεσμικά όργανα και φορείς της ποντοπόρου, όπως το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Ελληνική Επιτροπή της Det Norske Veritas και το Malta International Shipping Council.

Πηγή: espressonews.gr, pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου