Amfipoli News: Κοσμική ενέργεια και πυραμίδες της Κριμαίας [video]

Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Κοσμική ενέργεια και πυραμίδες της Κριμαίας [video]





Στην Κριμαία υπάρχουν πολλές ελληνικές αρχαίες πόλεις. Δεν πήγαν τυχαία οι Έλληνες εκεί. Στην Κριμαία βρέθηκαν πυραμίδες και σφίγγα που κοιτάει προς την σφίγγα της Αιγύπτου.

Λοιπόν στέλνεται από τον σύμπαν κοσμική ενέργεια . Την συλλαμβάνουν οι 140.000 πυραμίδες μικρές και μεγάλες που είναι διάσπαρτες σε όλη τη γη. 
Όλες αυτές παίρνουν την κοσμική ενέργεια και την στέλνουν στο κέντρο της γης. Το κέντρο της γης είναι κρύσταλλο. 

Η κυριότερη πηγή συλλέκτης αλλά και αποβολής κοσμικής ενέργειας ήταν μέχρι τώρα οι πυραμίδες της Αιγύπτου για 2.160 χρόνια. Εποχή των Ιχθύων . Τωρα παρέδωσαν τη σκυτάλη στις πυραμίδες της Κριμαίας οι οποίες με τη σειρά τους θα διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην Γη ( από τις πυραμίδες) για 2.160 χρόνια. Βρήκαν πολλά στις πυραμίδες της Κριμαίας. 
Ως και τα πυρηνικά απόβλητα τα εξουδετερώνει . Γι' αυτό εγινε και χαμός στην Κριμαία (Ουκρανία) με επέμβαση της Ρωσίας και Αμερικής και Ευρώπης . 
Δείτε κάτω πως έρχεται η κοσμική ενέργεια από το διάστημα και πως συγκεντρώνεται στην βάση της πυραμίδας. 

[Ανάρτηση στο facebook από τον Panagioti Dariva]

Διαβάστε και Δείτε και αυτά:

ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ  Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

Γιατί η πυραμίδα προσελκύει κοσμική ενέργεια;

Ο δομικός σχεδιασμός μιας πυραμίδας αποτελείται από τρισδιάστατα τρίγωνα, με μεγάλες βάσεις που κλίνουν προς την κορυφή και τέσσερις όψεις με μια ακριβή ή «χρυσή γωνία κλίσης» στις 51 ° 51 '51 ". Λόγω του σχήματος και της γωνίας του, η δομή ευθυγραμμίζεται τέλεια με το μαγνητικό πεδίο της Γης εκεί, καθιστώντας το το μεγαλύτερο δέκτη και πομπό της κοσμικής ενέργειας. «Pyro» σημαίνει «φωτιά» ή ενέργεια και «μέσα» σημαίνει «κέντρο» ή μέσα· 
Ως εκ τούτου, η πυραμίδα είναι μια συσκευή με ενέργεια στο κέντρο της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι οι αποθήκες ενέργειας που αντλούνται από το σύμπαν. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν την ιδέα όταν έχτισαν Πυραμίδες πριν από 10.000 χρόνια.

Η πυραμίδα στην Κριμαία που χτίστηκε πριν από την ηλικία των δεινοσαύρων, είναι αυτή η ανακάλυψη του αιώνα;

-Αυτό θα μπορούσε να είναι η ανακάλυψη του αιώνα!


Ένας επιστήμονας λέει ότι κατά λάθος ανακάλυψε μια πυραμίδα στην Κριμαία της Ουκρανίας. Η πυραμίδα λέγεται ότι χτίστηκε πριν από την εποχή των δεινοσαύρων!

Η χερσόνησος της Κριμαίας είναι ένα συναρπαστικό μέρος από την άποψη της αρχαίας ιστορίας και της αρχαιολογίας και εισβάλλεται και κατοικείται από κάθε είδους φυλές και έθνη, από τους Κιμμέριους, τους Έλληνες και τους Ρωμαίους στους Τενενούς, τους Κουμάνους και τους Οσμάνους.

Όπως ανέφερε το κανάλι ICTV, το εύρημα αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν κατά τη διάρκεια της δοκιμής του όπου χρησιμοποίησαν εναλλακτικές μέθοδους για την εξεύρεση νερού ο Ουκρανός επιστήμονας Vitalii Goh ανακάλυψε υπόγειο άγνωστο αντικείμενο, το οποίο αποδείχθηκε μια γιγαντιαία πυραμίδα ύψους 45 μέτρων και μήκους περίπου 72 μέτρων . 

Η "πυραμίδα της Κριμαίας" έχει μια κολοβωμένη κορυφή, όπως μια πυραμίδα των Μάγια, αλλά η εμφάνισή της μοιάζει περισσότερο με της Αιγύπτου. 
Είναι κούφια μέσα, και μια μούμια άγνωστο πλάσμα να είναι θαμμένο κάτω από της.

65 εκατομμυρίων ετών Πυραμίδα ανακαλύφθηκε Στην Κριμαία με μια εστεμμένη μούμια


kavalarissa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου