ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω ένα μεγάλο κρεμμύδι και δύο σκελίδες σκόρδο ..μετά βάζω μέσα τις καραβίδες για περίπου 2 λεπτά και σβήνω με ούζο.
Αφήνω ανοιχτή την κατσαρόλα να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ύστερα βγάζω τις καραβίδες και προσθέτω στην κατσαρόλα ντομάτα τριμμένη ή ένα πάστα και νερό περίπου 3με 4 ποτήρια αφήνω να βράσει για 10 λεπτάκια.
Στη συνέχεια προσθέτω 1 πακέτο μακαρόνια ή ότι άλλο προτιμάτε. Κλείνω την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και κατά διαστήματα ανακατεύω να μην κολλήσουν.
Συμπληρώνω ζεστό νερό αν χρειαστεί. Ύστερα σερβίρω με παρμεζάνα και τις καραβίδες
Vana Stasinou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου