Amfipoli News: "Εκτόπισαν" την Κατερίνα Περιστέρη Παναγιωταρέα και Μενδώνη

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

"Εκτόπισαν" την Κατερίνα Περιστέρη Παναγιωταρέα και Μενδώνη

Σε πρώτο πλάνο δίπλα στον Κώστα Τασούλα οι δύο γυναίκες
Στην Αμφίπολη βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, ο οποίος έκανε μία σπουδαία αποκάλυψη για τα ευρήματα των ανασκαφών. Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στον τύμβο, ενώ στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη Τύπου από το μουσείο της Αμφίπολης. 

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι δίπλα στον Υπουργό δεν ήταν η Κατερίνα Περιστέρη, η οποία ως επικεφαλής της Ανασκαφής είναι η καθ' ύλην αρμόδια για να περιγράψει τι συμβαίνει στον λόφο Καστά, αλλά η Άννα Παναγιωταρέα και η Λίνα Μενδώνη.

Οι δύο γυναίκες "εκτόπισαν" την Κατερίνα Περιστέρη και κάθονταν εκατέρωθεν του Υπουργού Πολιτισμού, μιλώντας του για την πορεία των ανασκαφών στον τύμβο, αφήνοντας την επικεφαλής σε απόσταση από τον Κώστα Τασούλα.



Πηγή:parapolitika.gr
Διαβάστε επίσης:



4 σχόλια :

  1. Η αρχαιολόγοs είναι ή αρχηγόs ρέ πολιτικά '' νούμερα''.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταίει ο υπουργός που δεν έβαλε τον καθένα στη θέση του και κανείς άλλος!!! Δυστυχώς στην Ελλάδα οι αξίες δεν αναγνωρίζονται! Και μένα η διάταξη των προσώπων στη φωτογραφία μου προκάλεσε αλγηνή εντύπωση! "Εύγε¨στους συντελεστές, ούτε ίχνος σεβασμού σε ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να είναι η επόμενη καθολικά αποδεκτή Πρόεδρος της Δημοκρατίας! ΝΑΙ καλά το διαβάσατε, εάν ο Σαμαράς την προτείνει, όποιο κόμμα αρνηθεί να την ψηφίσει να είστε όλοι σίγουροι ότι θα μειωθούνε τα ποσοστά του στις επόμενες εκλογές!!! Σήμερα οι μόνοι που εμπνέουν τον Ελληνικό λαό είναι οι διακεκριμμένοι Έλληνες επιστήμονες! Κανένας πολιτικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να ασχοληθεί τώρα με την πολιτική η κ. Περιστέρι και να λερωσει το ένδοξο όνομα της;;;
    Για τη άλλες δύο "κύριες," βδέλλες του δημοσίου είναι, τι άλλο να περιμένουμε εκτός από γλύψιμο; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΠΕΡΙΣΤΕΡΗ....ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.

      Διαγραφή