Amfipoli News: ΝΑΥΠΛΙΟ: Συσκεψη Κορυφης Σαμαρα Για Την Αμφιπολη

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ: Συσκεψη Κορυφης Σαμαρα Για Την Αμφιπολη




Ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε το Ναύπλιο για να ξεκουραστεί για μία ημέρα πριν επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ωστόσο, το ταξίδι του αυτό το συνδύασε και με κάτι άλλο.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, την όμορφη αργολική πόλη συσκέφθηκε «ινκόγκνιτο» με τα πρόσωπα που παρακολουθούν τις εξελίξεις στον λόφο Καστά της Αμφίπολης.
Ο πρωθυπουργός κατηφόρισε στην παραλία συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και κατευθύνθηκε στην παρέα του που τον περίμενε στο «Νάπολι ντι Ρομάνια»
Ο λόγος για τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τη δημοσιογράφο και εντεταλμένη σύμβουλο επικοινωνίας επί των ανασκαφών της Αμφίπολης, Αννα Παναγιωταρέα, και έναν στενό φίλο του Αντ. Σαμαρά. Ολοι μαζί ήπιαν τον καφέ τους απολαμβάνοντας τη θέα της θάλασσας, στην «υπαίθρια σύσκεψη» που αφορούσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των ανασκαφών και των ευρημάτων εκτός Αθηνών και… εκτός επίσημων ενημερώσεων.
Η κ. Παναγιωταρέα και ο πρωθυπουργός συζήτησαν για αρκετή ώρα χωρίς να συμμετέχουν άλλοι στην κουβέντα τους, ενώ η κυρία Σαμαρά, που ξέρει κάθε πτυχή των αποκαλύψεων της Αμφίπολης, περίμενε υπομονετικά να τελειώσει η πρωθυπουργική ενημέρωση.
Αμέσως μετά, ο Αντ. Σαμαράς σηκώθηκε από το τραπέζι με τον στενό του φίλο και περπάτησαν μόνοι τους στην προβλήτα για 15 λεπτά, κατά τα οποία μιλούσαν απορροφημένοι και οι δύο από το αντικείμενο της συζήτησης. Εντύπωση προκάλεσε ότι σε απόσταση 50 μέτρων από τον πρωθυπουργό δεν υπήρχε ούτε δείγμα μέτρων ασφαλείας.

Πηγή:citylocalnews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου