Amfipoli News: Κατερίνα Ακριβοπούλου σχολιάζει τις πρώτες ενέργειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κατερίνα Ακριβοπούλου σχολιάζει τις πρώτες ενέργειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου


Η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου σχολιάζει τις πρώτες ενέργειες της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook.

ΤΑ ΒΛΕΠΩ ...
Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου είπαμε η πρόεδρος της Βουλής, που κανιβαλίζεται χρόνια τώρα, συστηματικά και ...συστημικά, απο εχθρούς και "φίλους" , όσο καμία άλλη γυναίκα πολιτικός ?
- Τίθεται θέμα εγκυρότητας ορισμένων μνημονιακών νόμων, που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους .
- Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η συγκρότηση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους ώστε να καταγραφούν οι συμβάσεις και οι χειρισμοί.
- Οι συμβάσεις της Siemens και για τα εξοπλιστικά, έχουν απασχολήσει τη Βουλή. Είναι αναγκαίο να ξέρουν οι πολίτες σε ποιο βαθμό συνετέλεσαν αυτές οι συμβάσεις στη διόγκωση του χρέους..
-Συγκροτείται όργανο και διαδικασία που θα ελέγχει τις ποινικές δικογραφίες ώστε αυτές «να μην πέφτουν στο πηγάδι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν εκατοντάδες δικογραφίες «που κανείς δεν άνοιξε καν».
-Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει ειδική συνεδρίαση για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση της Επιτροπής Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.
- Θα ζητήσει δι' επιστολής της σήμερα κιόλας ,από τους τρεις πρώην πρωθυπουργούς που δεν είναι πλέον βουλευτές (Κώστα Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου) να φύγουν από τα γραφεία που διατηρούν στο κτίριο της Βουλής .
Κάτι ξέρουν όσοι υποκινούσαν και εξακολουθούν να υποκινούν τον κανιβαλισμό ε ? Καιρός να μάθουν και όσοι τον κατάπιναν και εξακολουθούν να τον καταπίνουν αμάσητο ...



Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου