Amfipoli News: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Siemens ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50′ !!!

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Siemens ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50′ !!!

Το τελευταίο διάστημα έχει χυθεί πολύ μελάνι σχετικά με την υπόθεση Siemens, το φιάσκο, η προδοσία και η πολιτική σκοπιμότητα με βάση το προσωπικό όφελος είναι η βάση και η απαρχή ενός σκανδάλου που ταλανίζει την χώρα εδώ και 60 περίπου χρόνια !!!

Ο Σαράντος Καργάκος είχε πει τότε ειρωνικά μιλώντας: »Αυτό το οποίο έχω πει τότε, παρότι νεαρός και μάλιστα μαθητευόμενος στον χώρο της δημοσιογραφίας, ορθώς έπραξε ο τότε ΥπερΥπουργός Συντονισμού Σπυρίδων Μαρκεζίνης που αποτάνθηκε στην Siemens, διότι είναι η πιο φερέγγυα εταιρεία καθότι αυτή είχε αναλάβει την κατασκευή των φούρνων στο Νταχάου και στο Άουσβιτς» !!! τέλος σχολιάζει » δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση» !!!

Την δήλωση του Σαράντου Καργάκου θα την βρείτε στο παρακάτω βίντεο και συγκεκριμένα στο 08:33 λεπτό…αξίζει να δείτε όλο το βίντεο, θα ακούσετε καταπληκτικά πράγματα που σίγουρα πολλοί από εσάς αγνοείτε.

Σήμερα μας δίνετε η δυνατότητα να ακυρώσουμε την εν λόγο Σύμβαση της Siemens, και συγκεκριμένα την Τρίτη 24/03/2014  και ώρα 09:00 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, Πανεπιστημίου 47-49 (Αρσάκειο), πραγματοποιείτε η σχετική Δίκη για την ακύρωση της Σύμβασης της Ελλάδας με την Siemens !!! Πιστεύω πως η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη !!! Θα είναι μια στιγμή δικαίωσης για όλους και ιδίως για αυτούς που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας με τις δικές τους δυνάμεις μια τόσο μεγάλη υπόθεση που αφορά την χώρα.

Εγώ από την μεριά μου οφείλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, όσους ασχολήθηκαν και έφεραν το θέμα στην Δικαιοσύνη και πιστεύω πως τελικώς αυτή η προσπάθεια θα βρει και την ανάλογη από πλευράς Δικαιοσύνης δικαίωση επί της ουσίας.




Γράφει ο Tragik


tragikg.wordpress.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου