Amfipoli News: Σε σώμα δίχρονου έχει παγιδευτεί 19χρονη!

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Σε σώμα δίχρονου έχει παγιδευτεί 19χρονη!


Μπορεί όσοι δεν γνωρίζουν τη Girija Srinivas να νομίζουν πως είναι ένα μικρό παιδί, αλλά στην πραγματικότητα είναι 19 ετών.
Συγκεκριμένα, η Girija πάσχει από μια σπάνια διαταραχή που ονομάζεται συγγενής αγενεσία, η οποία εμποδίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη του σώματος.
Η Girija έχει ύψος μόλις 75 εκατοστά και βάρος 12 κιλά, δεν μπορεί να σταθεί ούτε σε καθιστή στάση, καθώς το κεφάλι της είναι πολύ βαρύ συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα της, ενώ αδυνατεί να σηκώσει οτιδήποτε βαρύτερο από ένα φλιτζάνι.
zografos1
Οι γιατροί εκτιμούν επίσης ότι είναι πιθανό να υποστεί κάταγμα στον αυχένα εάν γυρίσει απότομα το κεφάλι της και αντιμετωπίζει επίσης αναπνευστικά προβλήματα, ενώ δυσκολεύεται να εκτελέσει ακόμη και τις πιο απλές καθημερινές δραστηριότητες, γι” αυτό και την επιβλέπει συνεχώς η μητέρα της.
Η νεαρή από το Μπανγκαλόρ της Ινδίας ονειρεύεται όμως μια ανεξάρτητη ζωή και ευελπιστεί να καταξιωθεί ως καλλιτέχνις, αφού της αρέσει πολύ η ζωγραφική.
Η Girija βγάζει κάποια χρήματα από τα έργα που πουλά και επιθυμεί στο μέλλον να μπορεί να στηρίζει μόνη της οικονομικά τους γονείς της. Τονίζει όμως ότι δεν θέλει να γίνει γνωστή λόγω της σπάνιας πάθησής της, αλλά για το ταλέντο της.
zografos2

Πηγή: fanpage.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου