Amfipoli News: Το δραματικό sms του 35χρονου λιμενικού στη σύζυγό του λίγο πριν αυτοκτονήσει

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Το δραματικό sms του 35χρονου λιμενικού στη σύζυγό του λίγο πριν αυτοκτονήσει

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το έγκλημα πάθους που έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος, καθώς με διαφορά λίγων ωρών, στο ίδιο νεκροταφείο έγιναν οι κηδείες του 35χρονου λιμενικού και της 44χρονης οδοντοτεχνίτη.

Εν τω μεταξύ, μια νέα πληροφορία που έρχεται σήμερα στο φως προκαλεί σοκ. Ο 35χρόνος, λίγο πριν αυτοκτονήσει έστειλε μήνυμα στην έγκυο γυναίκα του, στην οποία έγραφε: «Εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο».

Ο 35χρονος και η 44χρόνη είχαν σχέση από το 2012. Η 44χρονη ήταν παντρεμένη και είχε και δύο κόρες, 8 και 10 ετών. Ο βατραχάνθρωπος του Λιμενικού πριν από ένα χρόνο και η σύζυγός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, τα δύο ζευγάρια είχαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Όταν ο σύζυγος της 44χρονης είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε μεταξύ της συζύγου του και του λιμενικού και της ζήτησε εξηγήσεις. Εκείνη φέρεται να παραδέχτηκε στον άντρα της την ύπαρξη αυτής της σχέσης και εκείνος της απάντησε πως τη συγχωρεί για χάρη των δύο παιδιών τους, αρκεί να σταματούσε εδώ και τώρα αυτή τη σχέση…

Το φρικτό έγκλημα ανακάλυψε η σύζυγος του λιμενικού, την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι της αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Φτάνοντας, είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού της και πλησίασε. Μόλις αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η 44χρονη βρέθηκε νεκρή στο κάθισμα του συνοδηγού με μία σφαίρα στην αριστερή της πλευρά, κάτω από το στήθος, ενώ δίπλα της βρέθηκε νεκρός με διαμπερές τραύμα στον κρόταφο ο 35χρονος λιμενικός και μπροστά του, πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι.

Πηγή: crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου