Amfipoli News: Η φυσική συνταγή που θα σας απαλλάξει από την τριχοφυΐα στο πρόσωπο μια για πάντα!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Η φυσική συνταγή που θα σας απαλλάξει από την τριχοφυΐα στο πρόσωπο μια για πάντα!


Οι γυναίκες της Ανατολής χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική αποτρίχωσης εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει γυναίκα στη γη η οποία δεν σαστίζει στην ιδέα της τριχοφυΐας.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών αντιμετωπίζει προβλήματα με τις τρίχες γύρω από τα χείλη.
Έχετε πιθανώς χρησιμοποιήσει το κερί ως πρώτη λύση στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας. Όπως και να έχει υπάρχει μια αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα σας. Οι γυναίκες της Ανατολής χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική εδώ και αρκετό καιρό.
Συγκεκριμένα, αυτό το μείγμα για την εξασθένηση των τριχών, ηρεμεί επίσης και το δέρμα σας. Επιπλέον, σας βοηθάει να διατηρείτε το δέρμα σας καθαρό και λαμπερό κάθε στιγμή της ημέρας.
Τα φυσικά συστατικά του παρακάτω μείγματος είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
Είναι γεγονός ότι πολλά άτομα δε δείχνουν την απαραίτητη προσοχή στο δέρμα τους. Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας και γι αυτό θα πρέπει να του δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή. Να θυμάστε πως ότι βάζετε στο δέρμα σας απορροφάται άμεσα την κυκλοφορία του αίματος.
Συστατικά
1 κουταλιά της σούπας πλιγούρι βρώμης
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
Παρασκευή
Ανακατεύουμε τα παραπάνω υλικά ώστε να δημιουργηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα στο σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα (π.χ μουστάκι) και το αφήνουμε για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια ξεπλένουμε το πρόσωπο μας με χλιαρό νερό και βάζουμε λίγη κρέμα προσώπου. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα. Σε ένα μήνα η τριχοφυΐα θα αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: palava.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου