Amfipoli News: Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει τα κανάλια από τους Ολιγάρχες!

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει τα κανάλια από τους Ολιγάρχες!


Σαφές μήνυμα ότι η ελληνική πλευρά δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε «παράλογες απαιτήσεις» στο ΦΠΑ τα εργασιακά ή άλλο τομέα έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «αρχιτέκτονες των πιο αποτυχημένων προγράμματων επιμένουν σε ακρότητες προκειμένου να μην δεχτούν το λάθος τους».

Απέρριψε τη χρήση της χρηματοδοτικής ασφυξίας ως μοχλό για την ανατροπή της απόφασης της 20ης Φεβρουαρίου και κάλεσε όσους θέλουν να συμβάλλουν για τη συμφωνία να το κάνουν αλλιώς να σιωπήσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε και ολομέτωπη επίθεση στα «ΜΜΕ της διαπλοκής». Είπε χαρακτηριστικά: «Δεχόμαστε καθημερινή επίθεση από ΜΜΕ της διαπλοκής (…) Ας το καταλάβουν οι κάθε λογής ολιγάρχες, ήρθε η ώρα να βάλουν το χέρι στην τσέπη (…) Έχουμε μπροστά μας 4 χρόνια, παρά 4 μήνες, διακυβέρνησης. Το δίκαιο θα το επιβάλλουμε είτε έτσι είτε αλλιώς», ενώ χαρακτήρισε ως το «μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης» την παράνομη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

tribune.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου