Amfipoli News: ΒΟΜΒΑ τρέμουν οι Ευρωπαίοι το δημοψήφισμα: Έκλεισαν οι πόρτες του EuroWorking Group - Οι εταίροι σκέφτονται σοβαρά να αποσύρουν την πρότασή τους

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ τρέμουν οι Ευρωπαίοι το δημοψήφισμα: Έκλεισαν οι πόρτες του EuroWorking Group - Οι εταίροι σκέφτονται σοβαρά να αποσύρουν την πρότασή τους


Στις 12:00 ξεκίνησε την πιο κρίσιμη συνεδρίαση από την ημέρα σύστασης της νομισματικής ένωσης το EuroWorking Group για να αποφασιστεί η ατζέντα του σημερινού Eurogroup, το οποίο έχει προγραμματιστεί να συνέλθει στις 15:00 το μεσημέρι.

Το EuroWorking Group καλείται να θέσει επί τάπητος την ατζέντα για τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα με το δημοψήφισμα το οποίο προανήγγειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτήν την ώρα τα κράτη-μέλη προετοιμάζουν τις θέσεις τους, οι οποίες θα παρουσιαστούν κατά τη συνεδρίαση των εμπειρογνωμόνων των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης που θα προηγείται του σημερινού Eurogroup.

Την ίδια ώρα η αμερικανική Wall Street Journal επικαλούμενη πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρει ότι οι εταίροι σκέφτονται σοβαρά να αποσύρουν την πρότασή τους.


Πηγή: tribune.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου