Amfipoli News: ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ! Δείτε πως ένας 24χρονος κέρδισε 7,5 εκατομμύρια και… σκάστε από τη ζήλεια σας!

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ! Δείτε πως ένας 24χρονος κέρδισε 7,5 εκατομμύρια και… σκάστε από τη ζήλεια σας!


Να που κάποιες φορές, η εμμονή σε κάτι μπορεί να σου βγει σε καλό. Ακόμα και να κάνει κατά 7,5 εκατομμύρια πλουσιότερο!
Όπως ανέφεραν οι γονείς του ΜακΚίχεν στα διεθνή μέσα, ο γιος τους είχε πάντα εμμονή με τους αριθμούς.
Για τον Τζο ΜακΚίχεν, τον 24χρονο από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που αναδείχτηκε σήμερα πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόκερ, οι αριθμοί ήταν πάντα κάτι που τον συνάρπαζε.

Ο νεαρός επαγγελματίας παίκτης που σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης φορούσε φόρμες και φούτερ, ενώ οι αντίπαλοί του προσέρχονταν στα παιχνίδια ντυμένοι στην τρίχα κατάφερε και στον σημερινό τελικό να επιβληθεί του αντιπάλου του, κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των 7,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 6.419 άτομα που ήταν πρόθυμα να ρισκάρουν 10.000 δολάρια για μία ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ωστόσο αυτό προοριζόταν μόνο για έναν, τον νεαρό ΜακΚίχεν, ο οποίος κατατρόπωσε όλους τους αντιπάλους του με έναν μοναδικό συνδυασμό ικανότητας και τύχης.

«Ήταν πάντα πολύ έξυπνος και ανταγωνιστικός», δήλωσε η μητέρα του νεαρού μετά τον θρίαμβό του. Όπως ανέφεραν οι γονείς του ΜακΚίχεν στα διεθνή μέσα, ο γιος τους είχε πάντα εμμονή με τους αριθμούς.

Από μικρό παιδί, επινοούσε διάφορα παιχνίδια που βασίζονταν στα νούμερα, ενώ κάθε φορά που έβλεπε ένα λεωφορείο να περνά ενώ βρισκόταν στο αμάξι, έπρεπε οπωσδήποτε να πει δυνατά τον αριθμό του, ένα χόμπι που «τρέλαινε» τη μητέρα του.

πηγή: protothema
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου