Amfipoli News: Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! Κρυφές πτυχές της ζωής της βγήκαν στον αέρα!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! Κρυφές πτυχές της ζωής της βγήκαν στον αέρα!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Η Άνγκελα Ντοροτέα Μέρκελ-όπως είναι το πλήρης όνομά της- σε 3 ημέρες κλείνει 10 χρόνια ως καγκελάριος της Γερμανίας φημισμένη για την απαράμιλλη ηγετική της ικανότητα και τον καθορισμό των νημάτων στην Ευρώπη!
Είναι παντρεμένη με τον γνωστό επιστήμονα δεύτερο σύζυγό της, Γιόαχιμ Ζάουερ ο οποίος είναι αλλεργικός στις κάμερες και τη δημόσια ζωή.
merikel_opera
Η Μέρκελ αυτοαποκαλείται απλός άνθρωπος με χόμπι, λατρείες αλλά και «χούγια».Συχνά τη συναντά κανείς στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Βερολίνο να αγοράζει τυρί και ένα μπουκάλι λευκό κρασί. Δείτε μερικές ακόμη άγνωστες πτυχές της ζωής της!
mekrel_super
Είναι κατά το ένα τέταρτο Πολωνή -γεννήθηκε ως Άγκελα Καζμίερτζακ. Ο παππούς της, ο Λούντβιχ Καζμίερτζακ, γεννήθηκε το 1896 στο Πόζναν, κατόπιν μέρος του γερμανικού Ράιχ. Στην πορεία μετανάστευσε στο Βερολίνο , όπου παντρεύτηκε μια Βερολινέζα και απέκτησαν ένα γιο, τον Χορστ Καζμίερτζακ –ο πατέρας της. Η οικογένεια έκοψε τις πολωνικές ρίζες της στις αρχές της δεκαετίας του ’30 και έκαναν το επώνυμό τους, Κάσνερ.
merkel-palia
Τα «πάθη» της είναι αρκετά, η μπύρα ένα από αυτά είναι γνωστό ότι κατέχει μεγάλη θέση στη καρδιά της και αυτό αποδεικνύεται στο ότι δεν χάνει ευκαιρία να την γευτεί όπου σταθεί!
Angela Merkel has a beer
merkel21
Το φαγητό για την σιδηρά κυρία της Γερμανίας είναι μια ύψιστη απόλαυση όπως η ίδια έχει δηλώσει, επίσης είναι και πολύ καλή μαγείρισσα με σπεσιαλιτέ της να είναι η πατατόσουπα καθώς και ψωμί με βοδινό κρέας και κέικ με δαμάσκηνα.
20130920181033_erkel
110414115033_3660
Το αγαπημένο της χόμπι είναι το σκι αν και μερικές φορές δεν τα πηγαίνει και τόσο… καλά!
angela-merkel12-1024x630
Επίσης είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, απόδειξη το ότι πάμπολλες φορές έχει βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας!
angela-merkel16
Angela Merkel with the German World Cup-winning team in the changing room
Τέλος έχψει ιδιαίτερο φόβο απέναντι στα σκυλιά καθώς όπως η ίδια έχει πει την δεκαετία του 90 ένα σκυλί την είχε δαγκώσει για τα καλά!
Russian President Vladimir Putin (R) and German Chancellor Angela Merkel look at his dog Conny before their talks at the presidential residence near the Black Sea resort of Sochi, January 21, 2007. Merkel arrived in Russia on Sunday for talks with Putin on European energy concerns and a standoff over meat imports that has pitted Moscow against the EU.   REUTERS/Fabrizio Bensch (RUSSIA) - RTR1LFTM
 crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου