Amfipoli News: Να γιατί ένας εκατομμυριούχος αποφάσισε να ζήσει σε τροχόσπιτο! [ΦΩΤΟ]

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Να γιατί ένας εκατομμυριούχος αποφάσισε να ζήσει σε τροχόσπιτο! [ΦΩΤΟ]

Τι δουλειά έχει ένας εκατομμυριούχος σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα, θα σκεφτόταν εύλογα κανείς όταν το σύγχρονο lifestyle  επιτάσσει ωραία σπίτια, πράγμα που μπορεί να αντέξει η τσέπη ενός πλουσίου.

Και όμως αυτός ο άνθρωπος, η περιουσία του οποίου αποτιμάται σε 830 εκατ. δολάρια, επιλέγει να ζει σε ένα τροχόσπιτο πληρώνοντας για ενοίκιο 950 δολάρια τον μήνα και έχει μόνο τέσσερα ζευγάρια παπούτσια. Ο λόγος  για τον Tony Hsieh, διευθύνοντα σύμβουλο τηςZappos, ο οποίος αν και θα μπορούσε να ζει πραγματικά όπου ήθελε προτιμά να μένει σε ένα κομψό και συνάμα ιδιόρρυθμο τροχόσπιτο σε μια κοινότητα με στενούς δεσμούς.

Ο Tony Hsieh έχει επενδύσει 350 εκατ. δολάρια προκειμένου να αναπτύξει το κέντρο του Λας Βέγκας, και κατά ένα μέρος αυτός είναι ο λόγος που έφτιαξε αυτό το πάρκο με τροχόσπιτα.

Στόχος του να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να χτίσει μια κοινότητα, μέρος της οποίας είναι ήδη ο ίδιος. Έχει βρει την ευτυχία μέσα απ’ αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής, περνώντας χρόνο με άλλους και επιθυμία του είναι να μοιραστεί αυτή την αίσθηση του απλού τρόπου ζωής με άλλους.

Αν και έχει ζήσει σε περισσότερα από 10 μέρη αυτό το τροχόσπιτο είναι με διαφορά αυτό που θέλει να αποκαλεί σπίτι του.



Πηγή: enallaktikos.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου