Amfipoli News: Δήμαρχος βιάζει μικρά κορίτσια με τις «ευλογίες» των γονέων

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Δήμαρχος βιάζει μικρά κορίτσια με τις «ευλογίες» των γονέων



Παγκόσμια φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση σχετικά με την πόλη Taiobeiras της Βραζιλίας, της οποίας ο δήμαρχος φαίνεται ότι είχε περισσότερα δικαιώματα από ότι δικαιούται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατά 16 έτη δήμαρχος της πόλης, Τζόελ Κρούζ, πέραν από ηγετική φιγούρα αποτελούσε και τον νούμερο 1 βιαστή της περιοχής αφού, βίαζε κατ' εξακολούθηση τα ανήλικα κορίτσια της πόλης και μάλιστα με την συγκατάθεση των γονιών.

Το ένοχο μυστικό της Taiobeiras έδωσε στην δημοσιότητα ένα 10χρονο κορίτσι, το οποίο βρήκε το θάρρος να βγει μπροστά και να αποκαλύψει τις απάνθρωπες δραστηριότητες του δήμαρχου "τέρας".

Με βάση την καταγγελία της μικρής κοπέλας, ο δήμαρχος συνήθιζε να χαρίζει και ένα ποδήλατο Brisa, ροζ χρώματος, "μαρκάροντας" έτσι τα θύματά του ως τα «κορίτσια του Τζόελ».

rozpo

Τέλος, ο Τζόελ Κρούζ αποκαλύφθηκε πως ήταν ο εγκέφαλος πίσω από ένα δίκτυο παιδικής πορνείας, στο οποίο συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πλούσιοι επιχειρηματίες, αλλά και οι ίδιοι οι γονείς, αφού δέχονταν διάφορες απολαβές, ως πληρωμή για την "διακριτικότητα" τους.

voicenews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου