Amfipoli News: Με ungry birds - καμικάζι θα καταρρίπτει αεροπλάνα η Daesh;

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Με ungry birds - καμικάζι θα καταρρίπτει αεροπλάνα η Daesh;

Ένας ανώνυμος οπαδός της Daesh στο διαδίκτυο  πρότεινε μια νέα μέθοδο συμπαθών για την αντιμετώπιση των αεροπορικών επιδρομών, σύμφωνα με τη Washington Post.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας ιστότοπος ειδήσεων που ονομάζεται Vocativ ανακάλυψε ένα «ολοκληρωμένο σχέδιο με στόχο τα αεροσκάφη του συνασπισμού που λειτουργούν εναντίον των εξτρεμιστών στο Ιράκ» το οποίο φορτώθηκε μέσω της εφαρμογής Telegram.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια ελαφριά βόμβα η οποία θα προσδένεται σε ένα ειδικά εκπαιδευμένο πουλί - καμικάζι το οποίο θα προσεγγίζει τα μαχητικά και θα πυροδοτεί τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σχέδιο πρότεινε τη χρήση μιας βόμβας ουρίας - μια συσκευή που ο ίδιος πιστεύει ότι χρησιμοποιήθηκε από τη Daesh για την κατάρριψη του airbus της Metrojet στη χερσόνησο του Σινά.

Η πρόταση μάλιστα καταλήγει και στα κατάλληλα είδη πτηνών προτείνοντας είτε τον πετρίτη (είδος γερακιού) είτε ένα γύπα Rüppell που αν και κατοικεί στην Αφρική, μπορεί να βρεθεί σε ζωολογικούς κήπους σε ολόκληρη τη Συρία και το Ιράκ.

Νωρίτερα αυτό το έτος ανεπιβεβαίωτες αναφορές υποστηρίζουν ότι μερικοί μαχητές της Daesh πραγματικά προσπάθησαν να εφαρμόσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς σε συνηθισμένα κοτόπουλα για να χρησιμοποιηθούν ως βομβιστές αυτοκτονίας!
Στρατής Μαζίδης

freepen.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου