Amfipoli News: ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ! Ολοκληρωτική Πυρηνική Επίθεση… Οι 72 Ώρες της Ρωσίας, οι ΗΠΑ, η Βαλτική και ο Όλεθρος

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ! Ολοκληρωτική Πυρηνική Επίθεση… Οι 72 Ώρες της Ρωσίας, οι ΗΠΑ, η Βαλτική και ο Όλεθρος



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ…
Αυτός είναι ένας χάρτης που απεικονίζει το πώς μια αμερικανική στρατιωτική δεξαμενή σκέψης πιστεύει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να υπερβεί το ΝΑΤΟ και να καταλάβει τα κράτη της Βαλτικής σε μόλις 36-60 ώρες. Ακόμη και με ειδοποίηση μιας εβδομάδας, ο ισχυρός στόλος του ΝΑΤΟ δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα εναντίον του Πούτιν.
Βρίσκεται ένας σημαντικός πυρηνικός πόλεμος στα σκαριά; Αν ναι, οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές! Σήμερα αναφέρθηκε στις ειδήσεις ότι η Ρωσία θα μπορούσε ενδεχομένως να ανακτήσει τη Ανατολική Ευρώπη σε μόλις τρεις ημέρες, ως αποτέλεσμα της μη ενίσχυσης του στόλου του ΝΑΤΟ από τη στιγμή που Πούτιν πήρε την Κριμαία.
Η Έκθεση: Η Ρωσία θα μπορούσε να υπερβεί την Ανατολική Ευρώπη σε μόλις τρεις ημέρες, επειδή το ΝΑΤΟ δεν έχει προχωρήσει στην ενίσχυση του στόλου του, δεδομένου ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε την Κριμαία. Μετά από Δοκιμή σε κάθε πιθανό σενάριο σε μια σειρά από παιχνίδια πολέμου, μια δεξαμενή στρατιωτικής σκέψης των ΗΠΑ έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα μια αναγεννημένη Ρωσία θα προχωρήσει σε 36 ως 60 ώρες για να ωθήσει 27 βαριά θωρακισμένα τάγματα έναντι 12 ελαφριών το ΝΑΤΟ για να καταλάβουν τα κράτη της Βαλτικής.
Το πιο πιθανό, η μελέτη διαπίστωσε, είναι πως η Ρωσία θα ξεκινήσει με διπλή επίθεση εκτός των συνόρων της Λετονίας, στέλνοντας βαριά οπλισμένα τάγματα από το βορρά και το νότο. Αυτά τα τάγματα θα εκδιώξουν τα ελαφριά της Λετονίας και του ΝΑΤΟ τάγματα πριν ενωθούν και καταλάβουν την πρωτεύουσα της Ρίγας.
Μόλις ασφαλιστεί, το υπόλοιπο μέρος των 27 ταγμάτων ελιγμού της Ρωσίας, θα διασχίσουν τη δεξαμενή Νάρβα στην Εσθονία για να αναλάβουν το εθνοτικό ρωσικό βόρειο-ανατολικό πριν κατευθυνθούν στο Ταλίν, την πρωτεύουσα. Η μόνη ελπίδα του ΝΑΤΟ θα είναι να συγκεντρώσει τις δυνάμεις του στο Ταλίν και τη Ρίγα, με στάθμευση για κάποιες καθυστερήσεις κατά μήκος των κύριων οδών. Αλλά τελικά, η Δύση »θα πρέπει να ξεκινήσει μια καθυστερημένη πυρηνική επίθεση».
Και, σύμφωνα με την Daily Mail:
«Το αποτέλεσμα ήταν, χωρίς περιστροφές, μια καταστροφή για το ΝΑΤΟ,« καταλήγει η έκθεση. Αν συμβεί αυτό, τι σημαίνει για τον καθένα σε ολόκληρο τον κόσμο; Το μόνο που μπορούμε να δούμε να συμβαίνει είναι το απόλυτο χάος και η απόλυτη καταστροφή!

hellasforce.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου