Amfipoli News: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Κοπανατζής υπάλληλος στην Ισπανία είχε να πάει στη δουλειά του έξι χρόνια και δεν το πήρε κανείς είδηση

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Κοπανατζής υπάλληλος στην Ισπανία είχε να πάει στη δουλειά του έξι χρόνια και δεν το πήρε κανείς είδηση


Αντί για πλάκα για την προσφορά του πήρε πρόστιμο 27.000 €. Ο λόγος για έναν Ισπανό δημόσιο υπάλληλο ο οποίος τιμωρήθηκε επειδή δεν πήγαινε στην εργασία του για τουλάχιστον έξι χρόνια.

Η απουσία του Χοακίν Γκαρθία παρατηρήθηκε μόνο όταν οι προϊστάμενοι του θέλησαν να του προσφέρουν τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του.

Από τότε ο 69χρονος η δουλειά του οποία ήταν να επιβλέπει  ένα την κατασκευή ενός σταθμού επεξεργασίας λυμάτων έχει πάρει σύνταξη.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι ήταν θύμα bullying λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων της οικογένειάς του. Ωστόσο το δικαστήριο πήρε απόφαση υπέρ των Προϊσταμένων του και τον διέταξε να πληρώσει το πρόστιμο.

Ο κ. Γκαρθία  που εργαζόταν για την Τοπική Αρχή του  Καντίθ ελάμβανε 37.000 € το χρόνο προ φόρων και το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν ισοδύναμο με τις απολαβές ενός έτους το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο πρόστιμο που μπορούσε να του επιβληθεί.

Το δικαστήριο άκουσε ότι το αφεντικό του δεν τον είχε δει για χρόνια παρά το γεγονός ότι το γραφείο του ήταν απέναντι.

Ο αναπληρωτής Δήμαρχος παρατήρησε την απουσία του όταν ήρθε η ώρα για να πάρει ο Γκαρθία να λάβει τιμητική πλακέτα για την 20ετή προσφορά του.

Το περιβάλλον του δήλωσε στην εφημερίδα ElMundo  ότι δεν είπε τίποτα επειδή είχε να ζήσει την οικογένεια του και φοβόταν ότι στην ηλικία του δεν θα μπορούσε να βρει δουλειά. Μάλιστα πρόσθεσαν ότι πήγαινε στο γραφείο, ν και όχι όλες τις εργάσιμες ώρες καθημερινά, και ότι είχε αφιερωθεί στην ανάγνωση φιλοσοφίας.
crashonline.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου