Amfipoli News: Άνεργοι αλλά ξέρετε κουνγκ φου; Βρήκατε δουλειά με 1.600 τον μήνα!

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Άνεργοι αλλά ξέρετε κουνγκ φου; Βρήκατε δουλειά με 1.600 τον μήνα!


Μπορεί να γίνετε ένας νίντζα εδώ και τώρα! Ακονίστε τα Αστέρια σας και τις “αεροπλανικές” σας κλωτσιές. ! Η Ιαπωνία ψάχνει 6 Ninjas σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον τουρισμό της. Η πλήρους απασχόληση εργασία έρχεται με μισθό 1.600 δολάρια τον μήνα.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση και ακροβατικές ικανότητες. Οι Ninjas θα δίνουν παραστάσεις και θα κάνουν δημόσιες σχέσεις σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Στους ενδιαφερόμενους, όπως σημείωσε ο Satoshi Adachi στο Γαλλικό Πρακτορείο, θα πρέπει να αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και αν είναι μυστικοπαθείς ninja”, όπως σημειώνει το bbc.

Όπως διαβάσαμε σε άρθρο, επειδή ο θίασος θα κάνει παραστάσεις και στα αγγλικά, τα ιαπωνικά θεωρούνται προαιρετικά, με τον Satoshi Adachi να σημειώνει πως θα ήταν καλό οι υποψήφιοι να έχουν πάθος για την ιστορία και τον τουρισμό. Οι ενδιαφερόμενοι που θα πάρουν τη δουλειά θα εκπαιδευτούν στο Κάστρο Nagoya και άλλες τοποθεσίες για την προσέλκυση τουριστών, τα back flips και τα παιχνίδια με σπαθί μέχρι τα τέλη Απριλίου. Όσοι είναι άνω των 18 ετών μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 22 Μαρτίου εδώ.

Ο πρωθυπουργός Shinzo Abe έχει δεσμευτεί να αυξήσει τον τουρισμό ακόμα περισσότερο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020. Για την ιστορία, οι Ninjas ήταν Ιάπωνες μισθοφόροι του 15ου αιώνα που ειδικεύονταν στην κατασκοπεία, τις δολοφονίες, τα σαμποτάζ και άλλες μορφές παράτυπου πολέμου.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου