Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
300 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1 1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζετε το βούτυρο να λιώσει, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τσιγαρίζετε για 2'-3' ανακατεύοντας διαρκώς. Προσθέτετε τα μανιτάρια αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε για 5' περίπου.
Σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζετε μέχρι να πήξει ελαφρώς η σάλτσα. Προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε.
Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τα σερβίρετε σε πιάτα, προσθέτετε τη σάλτσα μανιταριών κι αν θέλετε πασπαλίζετε με τυρί.
icookgreek.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου