Amfipoli News: 7 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ «ΣΠΑΣΕΙ» ΤΑΜΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ! Τις θυμάστε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

7 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ «ΣΠΑΣΕΙ» ΤΑΜΕΙΑ ΓΕΛΙΟΥ! Τις θυμάστε; (ΒΙΝΤΕΟ)



Αν γελάσετε με την τελευταία διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου,τότε ετοιμαστείτε να «λιώσετε»!
Τα τελευταία χρόνια,ομολογουμένως, τις καλύτερες διαφημίσεις της κάνουν τα «Jumbo»! Είναι  παιχνιδιάρικες, έχουν μεγάλα ονόματα και απλά σε κάνουν να αναρωτιέσαι «όντως το είδα αυτό; Aς το ξαναδώ μια φορά για να το πιστέψω!». Αλλά οι άλλες εταιρείες έχουν μεγαλεπίβολες διαφημίσεις, οι οποίες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας για αρκετό καιρό και φυσικά, έχουν αναδείξει νέους καλλιτέχνες!
Ας αρχίσει το «πανηγύρι»!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #1
«Σάββα καφέ;», η διαφήμιση που ανέδειξε τον Σάββα Πουμπουρά! Fun fact εδώ είναι ότι ο ηθοποιός είχε ως απαράβατο όρο στο συμβολαιό του, ότι επί δυο χρόνια όταν κάνει επίσημες εξόδους θα πρέπει να έχει στο προσωπό του τα χρώματα της ομάδας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #2
«Put the kot down»! Η διαφήμιση που «ξεσκέπασε» τους Έλληνες φανατικούς των αμερικανικών αστυνομικών σειρών! Όλοι βλέπαμε και βλέπουμε αυτές τις σειρές και χαζεύαμε με τις ώρες,προσπαθώντας να ζήσουμε με την ίδια ένταση με αυτούς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #3
«Μήτσο, you are a check machine»! Έλεγε η Τασούλα στον Κίτσο και εμείς λιώναμε στα γέλι! Μέσα από αυτή τη διαφήμιση αναδείχθηκε η  Μαρία Διακοπαναγιώτου αλλά και το ταλέντο της!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #4
Ο Πίου και η προεδράρα έσπασαν ταμεία! Η αθλητική ίντριγκα ξεδιπλώνεται με απίστευτα κωμικό τρόπο και η προεδράρα πάει… μέσα!
Διαφημιση #5
«Ομορφάντρα μου…»! Η διαφήμιση που ανέδειξε τον  Μανώλη Μαυροματάκη! Σήμερα, τον απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά «ΤΑΜΑΜ»!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #6
«Κατερινάκι; Πετσούλα;»! Η Κατερίνα Στανίση άνοιξε τους «ασκούς του αιόλου» όταν πρωταγωνίστησε στην διαφήμιση του Jumbo. Αφού έκανε τα social media να περάσουν απίθανες στιγμές τρολαρίσματος έδωσε την σκυτάλι στην επίσης λατρεμένη μας! Άντζελα Δημητρίου, λέω και κλαίω! Μόνο μια «Λαίδη» θα μπορούσε να εκτοξεύσει μια διαφήμιση και να σε κάνει τα ταυτιστείς με τον γκόμενο που σε παρατάει… και δεν σου δίνει πετσούλα!

Επιμέλεια: Ευαγγελία Αμπλιανίτη

pasmina.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου