Amfipoli News: Γεράκι της Ερήμου σουνίτης έχει στ΄αμάξι του ορθόδοξη εικόνα και κομποσχοίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Γεράκι της Ερήμου σουνίτης έχει στ΄αμάξι του ορθόδοξη εικόνα και κομποσχοίνι (ΒΙΝΤΕΟ)



Ανταπόκριση από τη Συρία.Είναι ένα από τα μεγάλα ονοματα της Αντίστασης του συριακού λαού κατά των τρομοκρατών.

Είναι υψηλό στέλεχος των Γερακιών της Ερήμου της ομάδας ελίτ του συριακού στρατού που ήταν η εμπροσθοφυλακή για ν΄ανοιξει ο δρόμος για Παλμύρα.

Είναι σουνίτης είναι τσιγγάνος είναι σύριος είναι πατέρας 6 παιδιών πανέμορφων και λατρεύει τον Άσαντ όπως και πάρα πολύ άλλοι σουνίτες.

Κάπου γραφτηκε στο παρελθόν ότι το 70% του συριακού στρατού είναι σουνίτες.σουνίτες προοδευτικοί που έχουν εμπεδωσει τις αρχές του κοσμικού κράτους και δεν θέλουν με τίποτα τη διολήσθιση προς τον εξτρεμισμό και το θησκευτικό φονταμενταλισμό που άλλωστε τα καταστροφικά του αποτέλσματα και δια της ξένης επιρροής είναι έκδηλα στη χώρα τους.



Με το φιλοτιμο της φυλής του μας πήγε στο φτωχικό του.΄Ορμησαν τα παιδιά στην αγκαλιά.μας κι αυτός ένας ήρωας να φέρεται σαν ένας κανονικός χαζομπαμπάς.Έφτιαξε φαγητό και μας το σέρβιρε μόνος του.μια πανέμορφη τσιγγανα είναι η κυρά του.Παντου πρώτος σε όλα τα μέτωπα.Στο αυτοκίνητό του είχε μια ορθόδοξη εικόνα και ένα ορθοδοξο μαύρο κομποσχοίνι αυτός ο σουνίτης….ο ασαντικός:Συρία αστείρευτη πηγή έμπνευσης αγώνων κι εκπλήξεων. Ο κωδικός του Falcon είναι σερίφης και μας εδωσε τη χαρά να ζωστούμε τα ευλογημνα του οπλα με τα οποία εξολόθρευσε πολλούς της DAESH.



dimpenews.com

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου