Amfipoli News: Λύγισε η Λόπεζ: Το δράμα που έζησα όταν ο Μαρκ ζήτησε διαζύγιο

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Λύγισε η Λόπεζ: Το δράμα που έζησα όταν ο Μαρκ ζήτησε διαζύγιο


Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό W, πιο σέξι από ποτέ. Στα 46 της η γυναίκα που δεν λέει να μεγαλώσει συνεχίζει να χορεύει και να δίνει απίστευτα σόου επί σκηνής. Οταν δεν βρίσκεται στη σκηνή, κάνει πολλά πράγματα, ενώ δεν αμελεί ποτέ τον ρόλο της μητέρας των 2 παιδιών της. 

Η ίδια, πιο ώριμη από ποτέ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό παραδέχτηκε ότι οι προσωπικές της επιτυχίες την ενοχλούν περισσότερο από τις επαγγελματικές.
upl5710d31f85aa4.jpg

Μάλιστα, τόνισε ότι ο χωρισμός της με τον Μαρκ Αντονι ήταν ό,τι πιο επώδυνο έχει βιώσει ποτέ στις σχέσεις της, περιγράφοντας το δράμα που έζησε τότε:

«Με τη δουλειά μου δεν κουράζομαι ποτέ. Όταν όμως πρόκειται για τις προσωπικές μου αποτυχίες τότε είναι ακόμη πιο δύσκολο. Όταν τελείωσε ο γάμος μου δεν μου ήταν εύκολο να βρω συγχώρεση.

Θα μπορούσα να παρασυρθώ από θυμό και απογοήτευση, όμως ο Μαρκ είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Επομένως έπρεπε να βρω μία λύση. Και αυτό είναι, μακράν, το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2004 και χώρισε μετά από 7 χρόνια γάμου τον Ιούλιο του 2014. Ο Μαρκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον επόμενο Απρίλιο και το διαζύγιο βγήκε λίγο αργότερα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει πει για το διαζύγιό της: «Τίποτα δεν πονάει τόσο όσο ένα διαζύγιο. Όταν το όνειρο και το παραμύθι γκρεμίζεται, αισθάνεσαι πως έχει αποτύχει. Αισθάνεσαι πως όσο κι αν προσπάθησες δεν μπόρεσες να κάνεις κάτι για να σώσεις τη σχέση.

Θυμάμαι πως έπρεπε να εμφανιστώ στη σκηνή και δεν είχα καμία δύναμη να το κάνω. Δεν υπάρχει χειρότερος πόνος από ένα διαζύγιο. Ένιωθα αποτυχημένη. Το παραμύθι, το όνειρο και η ελπίδα γκρεμίζονται όταν παίρνεις για πρώτη φορά αυτή την απόφαση. Νομίζεις πως θα πεθάνεις».

Όσον αφορά στην σχέση της με τον 29χρονο Κάσπερ Σμαρτ συμπλήρωσε:

«Τα φτιάξαμε, χωρίσαμε και τώρα είμαστε ξανά μαζί. Ακόμα σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ και να ζήσω μαζί με κάποιον για πάντα. Μου αρέσει η ταινία «The Notebook» και το όνειρο να γεράσω μαζί με κάποιον».

upl5710d5959631a.jpg
Πηγή: madata.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου