Amfipoli News: ΒΙΛΑ ΛΙΑΠΗ! Πόσα θέλει ο πρώην υπουργός την εβδομάδα για να τη νοικιάσει!

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΒΙΛΑ ΛΙΑΠΗ! Πόσα θέλει ο πρώην υπουργός την εβδομάδα για να τη νοικιάσει!


Είναι και επίσημα (από τον περασμένο Ιούλιο) ξενοδόχος καθώς πήρε την ειδική άδεια και το σηματάκι λειτουργίας του ΕΟΤ για τις τουριστικές επαύλεις.

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη ο οποίος έκανε ταξίδι αστραπή στο αγαπημένο του νησί, την Μύκονο, για να δει αν όλα είναι εντάξει με την εξοχική του κατοικία στην περιοχή Κούνδουρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο συνταξιούχος πολιτικός δεν κάνει παζάρια για την τιμή με την οποία θα ενοικιάζει την βίλα του και η τιμή αυτής θα φτάνει περί τα 2.000 ευρώ την βραδιά! Αυτό σημαίνει ότι οι ενοικιαστές θα πρέπει να καταβάλουν στον κύριο Λιάπη το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 14.000 ευρώ εβδομαδιαίως για να μείνουν στην υπερπολυτελή κατοικία!

Η βίλα είναι διαθέσιμη μόνο για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο και όπως γίνεται γνωστό η τιμή είναι «φιξ» και δεν επιδέχεται έκπτωσης καθώς ο ιδιοκτήτης είναι σίγουρος ότι μπορούν να υπάρξουν και… καλύτερες προτάσεις!

Να σημειώσουμε ότι ο πρώην υπουργός έχει προχωρήσει φέτος σε… αύξηση της τιμής ενοικίασης καθώς πέρυσι ίδια εποχή ενοικιαζόταν προς 1.800 ευρώ τη βραδιά και 12,600 ευρώ την εβδομάδα, ενώ αυτό συμβαίνει λόγο της μεγάλης ζήτησης από ενοικιαστές.
crashonline.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου