Amfipoli News: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ «ΠΟΝΑ» ΤΗΝ ΚΕΙΤ! «Είναι κακή μητέρα, μεγαλώνει ένα τύραννο»

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ «ΠΟΝΑ» ΤΗΝ ΚΕΙΤ! «Είναι κακή μητέρα, μεγαλώνει ένα τύραννο»


Την εικόνα της Κέιτ Μίντλετον τσαλακώνει για τα καλά η καναδική εφημερίδα Globe and Mail με αφορμή το επικείμενο ταξίδι στην χώρα του σφενδάμου μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της. 

Στο στόχαστρο βάζει το ρόλο της ως μητέρα  με αφορμή τη συμπεριφορά του πρίγκιπα Τζορτζ. Σύμφωνα με την Globe and Mail, ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι υπερβολικά άτακτος και σπέρνει το χάος μέσα στο παλάτι. Βασιλικά στελέχη δηλώνουν ότι δεν… αντέχουν  άλλο,  ενώ τον χαρακτηρίζουν «βασιλικό τρομοκράτη» και «μικρό τύραννο».

«Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων αλλά και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί ένα χάος» είπε πηγή του παλατιού μιλώντας στην καναδική εφημερίδα.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι  ούτε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ούτε η Κέιτ Μίντλετον έχουν κρύψει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ένα ζωηρό παιδί. Πρόσφατα η Κέιτ αποκάλυψε ότι ο μικρός δημιουργεί χάος στην κουζίνα όταν μαγειρεύουν.

Το δημοσίευμα προχωρά πιο πέρα και χαρακτηρίζει την Κέιτ και τον Γουίλιαμ τεμπέληδες αλλά και ανίκανους γονείς, που δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα ζωηρό παιδί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα αυτός είναι και ο λόγος που Γουίλιαμ και Κέιτ δεν πήραν μαζί τους στο ταξίδι τους στην Ινδία τα παιδιά και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τελευταίας στιγμής δεν ανακοίνωναν ότι θα τα πάρουν μαζί τους στο ταξίδι στον Καναδά.
crashonline.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου