Amfipoli News: Η ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΣΗ της ΦΡΙΚΗΣ! Τα σκοτεινά σχέδια του Βρετανού που κατακρεούργησε 2 ιερόδουλες

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΡΟΣΩΠΟΙΗΣΗ της ΦΡΙΚΗΣ! Τα σκοτεινά σχέδια του Βρετανού που κατακρεούργησε 2 ιερόδουλες


Παγώνει  το αίμα η νέα φρικιαστική ομολογία του Βρετανού τραπεζίτη που δικάζεται για τη δολοφονία δύο ιερόδουλων.

Σαν να μην ήταν αρκετό το ότι κατακρεούργησε τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμά του στο Χονγκ Κονγκ αφού τις υπέβαλε σε σκληρά βασανιστήρια τώρα παραδέχεται ότι ήθελε να απαγάγει  τρεις έφηβες από κορυφαίο  και πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο της Αγγλίας.

Σε βίντεο που τραβήχτηκε ενώ βασάνιζε σεξουαλικά ένα από τα θύματά του πριν τα σκοτώσει ο Ρούρικ Τζάτινγκ περιέγραψε τη φαντασία του αυτή της απαγωγής των νεαρών κοριτσιών τα οποία θα τα έκανε σκλάβες του σεξ.

Λίγο νωρίτερα είχε περιγράψει το πως έπεσε στα δίχτυα της εξάρτησης από την κοκαΐνη και το βίαιο σεξ ενώ  υπερηφανεύεται για το πως ταπείνωσε και σκότωσε την 23χρονη Σουμάρτι Νινγκσιχ.

Την ώρα που το δικαστήριο μάθαινε για τη νέα αυτή φαντασίωσή του ο 31χρονος άνδρας έκρυβε το πρόσωπο μέσα στα χέρια του.   Σε άλλο σημείο σαν να μην ήταν ξεκάθαρες οι προθέσεις του αναφέρει: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Θέλω  να απαγάγω, να κρατήσω αιχμάλωτες και να βιάσω νεαρά κορίτσια – κάτω των 18 και πάνω από 13. Ποικιλία. Διαφορετικούς τύπους. Να αποκτήσω εμπειρία».

Ο ίδιος σε άλλο σημείο ζητά από τους γονείς να μην κατηγορούν τους εαυτούς τους τονίζοντας ότι δεν υπήρχε κάτι να κάνουν και ότι δεν φταίνε εκείνοι.

Ο Τζάτινγκ  που μεγάλωσε σε ένα προνομιακό περιβάλλον χρησιμοποίησε μια ζώνη, σεξουαλικά βοηθήματα, τανάλια και τις γροθιές για να βασανίσει το θύμα του πριν της κόψει το λαιμό την ώρα που την είχε βάλει να γλείψει το καπάκι της τουαλέτας.

Η μαρτυρία του σοκάρει. Μάλιστα αναφέρει ότι της συμπεριφέρθηκε όχι σαν άνθρωπο, αλλά σαν σεξουαλικό αντικείμενο που τον ερέθιζε σεξουαλικά. Τα πτώματα των θυμάτων του βρέθηκαν όταν ο ίδιος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το ένα σε μια βαλίτσα και το άλλο μέσα στο σπίτι που έμενε.

 makeleio.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου