Amfipoli News: AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ! ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

AΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ! ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!



Σαφή απάντηση σε όσους τον χαρακτηρίζουν πολεμοχαρή έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος συνέχισε να ξεμπροστιάζει τη δυτική προπαγάνδα. Πριν λίγο καιρό ο Ρώσος Πρόεδρος είχε χαρακτηρίσει ηλίθιο το σενάριο μιας πιθανής ρωσικής εισβολής στην Ευρώπη, ενώ με νέες δηλώσεις του μίλησε για τα σχέδια της ΝΤΠ, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια.
Παίρνοντας το λόγο κατά την παρουσία του στο Valdai Club, ο Πούτιν σχολίασε:
«Η Ρωσία δίνει αξία στην ελευθερία της και τις αρχές της. Δεν θέλουμε την παγκόσμια κυριαρχία ή την επέκταση της Ρωσίας ή οποιαδήποτε αντιπαράθεση με κανέναν. Έχουμε δει ότι κάποιες χώρες πιέζουν την προώθηση της παγκοσμιοποίησης εξυπηρετώντας μόνο τους εαυτούς τους, αλλά δεν είναι όλες οι χώρες έτσι».
Και συμπλήρωσε αφήνοντας υπονοούμενα για τις ΗΠΑ:
«Είναι βολικό για ορισμένες χώρες να βαφτίζουν τον εαυτό τους ως υπερασπιστές του πολιτισμού και να ελέγχουν τους συμμάχους τους σύμφωνα με τα δικά τους θέλω». Συνεχίζοντας ο Ρώσος ηγέτης άφησε να εννοηθεί ότι όσοι ασχολούνται με την επιθετικότητα της Ρωσίας, θέλουν με αυτό τον τρόπο να στρέψουν την προσοχή του κόσμου μακριά από τα εσωτερικά τους προβλήματα.
vladimir-poutin
Την ίδια στιγμή, τόνισε πως η Ρωσία δεν διαθέτει σημαντική μηχανή προπαγάνδας όπως οι ΗΠΑ, επισημαίνοντας με διάθεση ειρωνείας: «Θα ήθελα η δική μας μηχανή προπαγάνδας να ήταν τόσο εξελιγμένη όσο πιστεύει η Δύση, απλώς δεν έχουμε το δικό μας BBC».
Αναρωτήθηκε μάλιστα: «Υπάρχει κανείς που πραγματικά πιστεύει ότι η Ρωσία μπορεί να επηρεάσει την ψήφο; Μπανανία είναι οι ΗΠΑ;».
Αναφερόμενος στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία μετά την ουκρανική κρίση, εξήγησε πως χρησιμοποιούνται μόνο για πολιτική πίεση, τονίζοντας: «Δεν βλέπουμε πραγματική πρόθεση από συγκεκριμένους εταίρους να επιλυθούν τα διεθνή ζητήματα».
p1
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ρωσίας πρόσθεσε πως η δημιουργία του μύθου της «ρωσικής απειλής» είναι επίσης ωφέλιμος για τους εμπόρους όπλων.
Σχετικά με την κρίση στη Συρία και την τρομοκρατία, ο Πούτιν είπε ότι η συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας για το συριακό ζήτημα δεν λειτούργησε καθώς η Ουάσιγκτον συνεχίζει να «πυροβολεί τον εαυτό της στο πόδι».
Όσο για την τρομοκρατία, επισήμανε πως όσοι χρησιμοποιούν τους τρομοκράτες προς δικό τους όφελος πάντα χάνουν, προσθέτοντας πως η Ρωσία εξακολουθεί να καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
«Ο κόσμος φοβάται ότι η τρομοκρατία έχει γίνει ρουτίνα», είπε και τόνισε ότι το επίπεδο διεθνούς τρομοκρατίας αποδεικνύει την ανικανότητα να αντιμετωπιστούν οι απειλές.
«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων δύο ετών, συμπεριλαμβανομένων και των χτυπημάτων σε ΗΠΑ και ΕΕ, αποδεικνύουν ότι οι τρομοκράτες μπορούν να δράσουν μόνοι», είπε.
Δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους θα ήθελαν να τον δουν να αποχωρήσει από την εξουσία, λέγοντας: «Θα αποσυρθώ με χαρά όταν φτάσει η στιγμή, αλλά όχι ακόμα. Είμαι ακόμα εν ενεργεία πρόεδρος».
Τα Δυτικά ΜΜΕ, σχολίασαν ότι οι δηλώσεις Πούτιν πραγματοποιήθηκαν τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το βίντεο των ρωσικών ειδικών δυνάμεων που αφορούσε ασκήσεις βατραχανθρώπων με αμφίβια όπλα, αφήνοντας για ακόμα μία φορά αιχμές για τον πόλεμο που προετοιμάζει η Ρωσία.
Σταχυολογώντας τις δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου αυτή τη χρονιά, έχει καταστήσει απόλυτα σαφές ότι η Ρωσία δεν προτίθεται να κηρύξει πόλεμο εναντίον καμίας χώρας, όμως δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα χέρια σε περίπτωση που προκληθεί. Και οι προκλήσεις από πλευράς Δύσης ολοένα και αυξάνονται…

makeleio.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου