Amfipoli News: Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ! Ο απαγορευμένος έρωτας, ο καταδικασμένος γάμος και το τέλος

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ! Ο απαγορευμένος έρωτας, ο καταδικασμένος γάμος και το τέλος



Η ζωή της έμοιαζε στον έξω κόσμο  με παραμύθι.
Η αλήθεια ήταν τελείως διαφορετική στην περίπτωση της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, αδελφής της Ελισάβετ.  Ο γάμος της το 1960 με τον φωτογράφο Τόνι Άρμστρογκ Τζόουνς τον μετέπειτα Λόρδος Σνόουντεν ήταν το γεγονός της χρονιάς.
Όπως αποκαλύπτει ο πολιτικός και συγγραφέας Τζόναθαν Άιτκεν που ανήκε στον στενό της κύκλο ήταν ένας γάμος που έγινε από ανάγκη καθώς η Μαργαρίτα μόλις είχε πληροφορηθεί ότι ο έρωτας της ζωής της, Πίτερ Τάουσεντ θα παντρευόταν. Ήταν ένας παθιασμένος έρωτας που δεν μπορούσε να καταλήξει σε γάμος καθώς ο Τάουσεντ ήταν χωρισμένος.
margaret

Η επιστολή στην οποία της ανακοίνωνε τον επικείμενο γάμο του τσάκισε την πριγκίπισσα καθώς είχαν κάνει μυστική συμφωνία να μην παντρευτούν κανέναν άλλο αφού δεν μπορούσαν να παντρευτούν μεταξύ τους. Τότε εκείνη αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Του ζήτησε να μην ανακοινώσει τον αρραβώνα του για δύο εβδομάδες και στο διάστημα αυτό ανακοίνωσε το δικό της αρραβώνα.
margaret3
Ωστόσο ο γάμος αυτός  ήταν καταδικασμένος από την αρχή. Οι απιστίες ήταν κομμάτι της καθημερινότητά τους   εξ ου και δεν προκάλεσε έκπληξη το διαζύγιο του ζευγαριού που έλαβε χώρα το 1978 και ήταν το πρώτο μετά από αυτό του Ερρίκου του 8ου και της Αν Κλεβ το 1540.
crashonline.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου