Amfipoli News: ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Γυναίκα βασάνιζε τον άνδρα της με καυτό σίδερο επειδή δεν...

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Γυναίκα βασάνιζε τον άνδρα της με καυτό σίδερο επειδή δεν...



Ο 54χρονος άνδρας έζησε εφιαλτικές στιγμές στο πλευρό της γυναίκας του.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ίαν ΜακΝίκολ, η πρώην σύντροφός του, Μισέλ Γουίλιαμσον, τον έκαιγε με καυτό σίδερο και του έβαζε αναμμένες γόπες μέσα στα ρουθούνια του, όποτε εκείνος αρνιόταν να την ικανοποιήσει σεξουαλικά.
Μάλιστα τον χτυπούσε με το κινητό της τηλέφωνο στο πρόσωπο ακόμα και με σφυρί, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο 54χρονος δεν θέλει να υπακούσει στις εντολές της.
Η 45χρονη καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλακή, ενώ από την αρρωστημένη αυτή σχέση ο Ίαν έμεινε με ένα κάταγμα στο κρανίο, μερικά σπασμένα πλευρά, σπασμένα ζυγωματικά και μύτη.
«Δεν είχε ποτέ τύψεις. Θα με χτυπούσε και θα με έστελνε να πάρω τσιγάρα», είπε ο Βρετανός επιχειρηματίας για την πρώην του.
Κάποιο βράδυ τον χτύπησε στο πρόσωπο με το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας γιατί εκείνος αρνήθηκε να της αποκαλύψει σεξουαλικές λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση του.
Τα πράγματα χειροτέρεψαν γρήγορα, με την 45χρονη να επιδιώκει να μετατρέψει το σύντροφό της σε σκλάβο του sex, ασκώντας του απίστευτη σωματική και λεκτική βία.
«Δεν με αγαπάς αρκετά. Έχεις 5 λεπτά να ετοιμαστείς για σεξ», ήταν μερικές μόνο από τις εντολές που του έδινε, κάτι που φυσικά δεν δημιουργούσε στον 54χρονο την επιθυμία για sex. Μια μέρα μάλιστα του έσπασε ένα μπουκάλι σαμπάνιας στα γόνατα, ενώ συχνά του έσβηνε τσιγάρα στο στήθος ή τον περιέλουζε με βραστό νερό.
021116075315_5255 021116075316_6379 021116075317_7486
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου