Amfipoli News: Φλουρί 5.000 ευρώ στον δήμο Αμφίπολης στην βασιλόπιτα για τα μέλη της ΠΕΔ-ΚΜ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Φλουρί 5.000 ευρώ στον δήμο Αμφίπολης στην βασιλόπιτα για τα μέλη της ΠΕΔ-ΚΜ


Τυχερός για το 2017 θα είναι ο Δήμος Αμφίπολης αφού κέρδισε το πρώτο φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε η ΠΕΔ . 

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα γραφεία εξαιτίας του παγετού. 

Το πρώτο φλουρί που έπεσε στο Δήμο της Αμφίπολης αντιστοιχεί στο ποσό των 5.000 ευρώ ως δώρο από την ΠΕΔ-ΚΜ, ενώ το δεύτερο φλουρί κέρδισαν τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου τα οποία εκπροσωπήθηκαν από τον βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, Γιώργο Λαζαρίδη. 

Ευχή όλων των δημάρχων να συνεχιστούν οι ανασκαφές στον τύμβο Καστά

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΕΔ- ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της ΠΕΔ-ΚΜ, εξήρε το έργο των δήμων στο προσφυγικό, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του ΟΑΣΘ, στο οποίο όπως είπε οι δήμοι είναι ανοιχτοί στο διάλογο και περιμένουν πλέον γραπτά και κοστολογημένα την πρόταση που τους έκανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, το περασμένο Σάββατο.

Παράλληλα ο κ. Κυρίζογλου όσον αφορά το δώρο των 5.000 ευρώ που δόθηκε στον δήμο Αμφίπολης, τόνισε πως «ευχόμαστε να συνεχιστούν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη και αυτή η χρονιά να είναι τυχερή για την συγκεκριμένη περιοχή».

Να σημειωθεί πως παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος τόνισε ότι είναι περήφανος που εργάζεται με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνοντας πως χωρίς τη συμμετοχή και τη βοήθεια όλων, δεν θα μπορούσε η Περιφέρεια να είναι πρώτη στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ».

Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του ο επιχειρηματίας Διαμαντής Μασούτης
του Γιώργου Ροδάκογλου

thousandnews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου