Amfipoli News: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έσωσε τη ζωή μιας μέλισσας – Δείτε πως του είπε… ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έσωσε τη ζωή μιας μέλισσας – Δείτε πως του είπε… ευχαριστώ! (ΦΩΤΟ)


Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις των τετράποδων ζώων, αλλά όχι τόσο των εντόμων… Αυτή η μέλισσα έφερε τα πάνω κάτω!
Σε βίντεο στο YouTube, ένας άντρας ανακαλύπτει μια μεγάλη μέλισσα. “Πιάστηκε, υποθέτω”, λέει. “Μάλλον έχει αφυδατωθεί. Είναι μεγάλη. Θα την πιάσω”…
1
Αρχικά βάζει λίγο μέλι στο χέρι του για να τη δελεάσει. Μπορεί να μην φαίνεται και η καλύτερη κίνηση, αλλά ας δούμε πώς αντιδρά η μέλισσα.
2
Στη συνέχεια την ξεκολλάει από το ξύλο. Δεν φαίνεται να φοβάται.
3
Ακουμπάει τη μέλισσα στο χέρι του κι εκείνη φαίνεται να χαίρεται με το μέλι. “Εδώ, φίλη μου”, λέει ο άντρας. “Φαίνεται διψασμένη.”
4
Ήταν πολύ διψασμένη. “Το πίνει αμέσως”, λέει ο άντρας. Η μέλισσα φαίνεται να απολαμβάνει τα χάδια, λες και είναι κατοικίδιο.
5
“Είναι αρκετά ήρεμες, νομίζω”, λέει ο άντρας. “Ακόμα και όταν την πιάνω από τα φτερά. Δεν της άρεσε, αλλά δεν έβγαλε και το κεντρί της να με τσιμπήσει”.
6
Μετά από 9 λεπτά, η μέλισσα έφαγε το μέλι. Ήρθε η ώρα να πετάξει.
7
Ο άντρας βγάζει την μέλισσα έξω, αλλά πριν την αφήσει της λέει, “Κόλλα πέντε!” Κι όμως, η μέλισσα κολλάει! (Ή μπορεί και απλά να ήθελε να σπρώξει το χέρι του μακριά. Δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε σίγουρα)
8
Τελικά, η μέλισσα φαίνεται ότι πέρασε αρκετό χρόνο με τους ανθρώπους και ήθελε να φύγει, όπως αναφέρει το athensmagazine. Έτσι, ο άντρας την ακούμπησε σε ένα λουλούδι. Την επόμενη φορά που θα δείτε μέλισσα και θα φοβηθείτε, θυμηθείτε ότι θα μπορούσε να γίνει φίλη σας. (Μόνο αν έχετε μέλι εκεί κοντά)
9
Πηγή: Kontranews
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου