Amfipoli News: Τυλίγει μια σοκολάτα με ζυμάρι και τη βάζει στο φούρνο. Λίγα λεπτά μετά, αυτό που βγάζει είναι Μπουκιά και Συγχώριο!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τυλίγει μια σοκολάτα με ζυμάρι και τη βάζει στο φούρνο. Λίγα λεπτά μετά, αυτό που βγάζει είναι Μπουκιά και Συγχώριο!


Η σοκολάτα έχει εκατομμύρια λάτρεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγαπούν να την καταναλώνουν σε κάθε της μορφή και με κάθε δυνατό συνδυασμό γεύσεων. Και φαίνεται πως οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι ανεξάντλητες.
Αν θέλετε, λοιπόν, να πρωτοτυπήσετε στις γεύσεις και να πειραματιστείτε με τη σοκολάτα, εμείς, στο diaforetiko.gr, έχουμε μια απίστευτη πρόταση. Είναι εύκολη, γρήγορη και γευστικότατη!
Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας.
1 μεγάλη πλάκα σοκολάτα.
1 αυγό.
Θρυμματισμένα φουντούκια.
1. Απλώστε το φύλλο της σφολιάτας πάνω σε χαρτί ψησίματος. Εν συνεχεία τοποθετήστε τη σοκολάτα στο κέντρο του.
bredut
2. Κόψτε σε λωρίδες το φύλλο χρησιμοποιώντας έναν κόφτη πίτσας.
bredut2
3. Κάπως έτσι θα πρέπει να το κόψετε.
bredut3
4. Στη συνέχεια αρχίστε να “πλέκετε” τα κομμάτια του φύλλου μεταξύ τους.
bredut4

5. Στο τέλος θα φαίνεται κάπως έτσι!
bredut5
6. Χτυπήστε το αυγό και αλείψτε την πίτα με ένα πινέλο μαγειρικής.
bredut6
7. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και πριν βάλετε το ταψί στο φούρνο ρίξτε και τα θρυμματισμένα φουντούκια.
bredut7
8. Αφήστε την πίτα να ψηθεί γύρω στα 20-25 λεπτά.
bredut8
9. Κόψτε σε κομμάτια κι απολαύστε τη λιωμένη σοκολάτα!
bredut9
Περισσότερες λεπτομέρειες θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή, στα σίγουρα!
https://youtu.be/BpPcd4MWz_A
oimonomaxoi.blogspot.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου