Amfipoli News: Δείτε τον καφέ που θα σας κρατήσει ξύπνιους 18 ώρες!!

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Δείτε τον καφέ που θα σας κρατήσει ξύπνιους 18 ώρες!!

Τι περιέχει; δεν θα το πιστεύετε...
Κάποιοι Αυστραλοί αποφάσισαν να μας... στείλουν με καρδιακά, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι ο καλός, ο τίμιος, ο αντρίκιος ο φραπές σου είναι ο πιο δυνατός καφές στον κόσμο, σκέψου το ξανά. Από ό,τι φαίνεται τα δεδομένα αλλάζουν.
Εκεί στην περίεργη γη down under, υπάρχει μια καφετέρια που δε φτιάχνει απλώς κρύο καφέ. Στο Viscous Coffee της Αδελαϊδας... "αμφεταμίνες" σε υγρή μορφή φτιάχνουν. Γιατί ας πούμε τη μαύρη αλήθεια: ο “Asskicker” είναι όνομα και πράγμα και θα κάνει τους παγωμένους φραπέδες να μοιάζουν με τσαγάκι.
Τι περιέχει; Τη μάνα του και τον πατέρα του περιέχει. Τέσσερις εσπρέσο, τέσσερα παγάκια φτιαγμένα όχι από νερό αλλά από παγωμένο καφέ, 120 ml από δυνατό καφέ φίλτρου και το κερασάκι στην τούρτα: άλλα τέσσερα παγάκια παγωμένου καφέ, έτσι για την υπερβολή του πράγματος, όπως αναφέρει το tro-ma-ktiko.
Υπάρχει τώρα κάτι που λέγεται “τουματσίλα» και είναι δάνειο από την αγγλική γλώσσα και την έκφραση “too much”. Λοιπόν αυτό ακριβώς είναι και αυτό το σκεύασμα καφεϊνης. Διότι, ναι, όντως μπορεί να σε κρατήσει 18 ώρες στην πρίζα. Για πλάκα. Αλλά την ίδια στιγμή, όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, δύο κούπες από τον Asskicker μπορούν να σε στείλουν στα θυμαράκια. Πρέπει να υπογράψεις στην καφετέρια ότι δέχεσαι τους όποιους κινδύνους για να μπορέσεις να δοκιμάσεις αυτόν εδώ τον φρέντο των τρελών...
Αν πάντως μας βγάλει ποτέ ο δρόμος μας στου Viscous εμείς αυτό το πράγμα δεν το βάζουμε στο στόμα μας. Φραπέ θα παραγγείλουμε.

Πηγή:kontranews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου